Pirini polnozrnati široki rezanci s tofujem in gobicami
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pirini polnozrnati široki rezanci s tofujem in gobicami

Popolno kosilo primerno tako za vsejedce kot tudi vegane. Priprava celotnega kosila nam bo vzela maksimalno 15min, naš trebušček bo pa še veliko časa poln.
SESTAVINE:
Za 1 porcijo:
*100g pirinih širokih rezancev
*200g gobic
*100g tofuja
*100ml kokosovega mleka

 
OPIS POSTOPKA: Osoljeno vodo zavremo in nato kuhamo rezance od 7 do 10 minut (jaz sem jih kuhala 10 min), v ponvi segrejemo kokosovo olje, na katerem nato popečemo narezane gobice in tofu. Popečene gobice in tofu zalijemo s kokosovim mlekom in pustimo na plošči še par minutk. Ko so rezanci kuhani, jih odcedimo in dodamo omako iz gobic in tofuja in postrežemo. Pa dober tek.

ČAS PRIPRAVE: 15 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Klara - H3althyland
Za 1 porcijo: *100g pirinih širokih rezancev *200g gobic *100g tofuja *100ml kokosovega mleka   OPIS POSTOPKA: Osoljeno vodo zavremo in nato kuhamo rezance od 7 do 10 minut (jaz sem jih kuhala 10 min), v ponvi segrejemo kokosovo olje, na katerem nato popečemo narezane gobice in tofu. Popečene gobice in tofu zalijemo s kokosovim mlekom in pustimo na plošči še par minutk. Ko so rezanci kuhani, jih odcedimo in dodamo omako iz gobic in tofuja in postrežemo. Pa dober tek.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.