Pirine testenine z zelenjavo in mesom v smetanovi omaki

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE(Za 2 osebi):
* 150g pirinih širokih rezancev
* 3 dcl smetane za kuhanje
* 1 korenček
* 2 pesti graha
* 1 pest koruze  
* 1 paprika
* 2 rezini sira (za v omako)
* 250g piščančjega mesa
* sol
* poper
* mešanica mehiških začimb
 
OPIS POSTOPKA: Pirine rezance skuhamo po navodilih na embalaži. Meso narežemo na manjše koščke. Pečemo ga skupaj z zelenjavo. Vse skupaj pečemo in mešamo dokler ni pripravljeno, nato prilijemo smetano za kuhanje in malo vode, če je pregosto. V omako, medtem ko je še na ognju, dodamo sir, da se stopi. Vse skupaj začinimo s soljo, poprom in mehiškimi začimbami po okusu. Na krožnik najprej postrežemo rezance, čez pa prelijemo omako z zelenjavo in mesom.

Dober tek! 

ČAS PRIPRAVE: 20 min
RECEPT PRIPRAVILA: Elena Jurman

SESTAVINE(Za 2 osebi):* 150g pirinih širokih rezancev * 3 dcl smetane za kuhanje * 1 korenček * 2 pesti graha * 1 pest koruze  * 1 paprika * 2 rezini sira (za v omako) * 250g piščančjega mesa * sol * poper * mešanica mehiških začimb   OPIS POSTOPKA: Pirine rezance skuhamo po navodilih na embalaži. Meso narežemo na manjše koščke. Pečemo ga skupaj z zelenjavo. Vse skupaj pečemo in mešamo dokler ni pripravljeno, nato prilijemo smetano za kuhanje in malo vode, če je pregosto. V omako, medtem ko je še na ognju, dodamo sir, da se stopi. Vse skupaj začinimo s soljo, poprom in mehiškimi začimbami po okusu. Na krožnik najprej postrežemo rezance, čez pa prelijemo omako z zelenjavo in mesom. Dober tek! ČAS PRIPRAVE: 20 minRECEPT PRIPRAVILA: Elena Jurman Pirine rezance skuhamo po navodilih na embalaži. Meso narežemo na manjše koščke. Pečemo ga skupaj z zelenjavo. Vse skupaj pečemo in mešamo dokler ni pripravljeno, nato prilijemo smetano za kuhanje in malo vode, če je pregosto. V omako, medtem ko je še na ognju, dodamo sir, da se stopi. Vse skupaj začinimo s soljo, poprom in mehiškimi začimbami po okusu. Na krožnik najprej postrežemo rezance, čez pa prelijemo omako z zelenjavo in mesom. Dober tek! 
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek