Pečena polenta na posteljici iz rukole

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 2

Pečena polenta na posteljici iz rukoleSESTAVINE:  
* koruzni zdrob
* morska sol
* česen v prahu
* sladka paprika v prahu
* čili
* rukola
* balzamični kis
* mlada čebula
* drobnjak
* olivno olje 
 
OPIS POSTOPKA: Koruzni zdrob skuhamo, da dobimo gosto polento. Med kuhanjem dodamo česen v prahu, papriko v prahu, čili in morsko sol. Razporedimo po pekaču namaščenem z olivnim oljem. Pečemo na 180°C, da se hrustljavo zlato zapeče. Ko se malo ohladi razrežemo na trikotnike. Postrežemo z rukolo, drobnjakom, mlado čebulo, balzamičnim kisom in olivnim oljem.
Dober tek:) 


ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Tjaša Grabar

SESTAVINE:  * koruzni zdrob * morska sol * česen v prahu * sladka paprika v prahu * čili * rukola * balzamični kis * mlada čebula * drobnjak * olivno olje    OPIS POSTOPKA: Koruzni zdrob skuhamo, da dobimo gosto polento. Med kuhanjem dodamo česen v prahu, papriko v prahu, čili in morsko sol. Razporedimo po pekaču namaščenem z olivnim oljem. Pečemo na 180°C, da se hrustljavo zlato zapeče. Ko se malo ohladi razrežemo na trikotnike. Postrežemo z rukolo, drobnjakom, mlado čebulo, balzamičnim kisom in olivnim oljem. Dober tek:) ČAS PRIPRAVE: 30 minRECEPT PRIPRAVILA: Tjaša Grabar Koruzni zdrob skuhamo, da dobimo gosto polento. Med kuhanjem dodamo česen v prahu, papriko v prahu, čili in morsko sol. Razporedimo po pekaču namaščenem z olivnim oljem. Pečemo na 180°C, da se hrustljavo zlato zapeče. Ko se malo ohladi razrežemo na trikotnike. Postrežemo z rukolo, drobnjakom, mlado čebulo, balzamičnim kisom in olivnim oljem. Dober tek:) 
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek