ZA KUŽKE: Pasji piškotki s piščancem

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE:Pasji piškotki s piščancem
* 450 g polnozrnate pšenične moke
* 1 žlica pecilnega praška
* 250 ml kuhanega piščanca
* 1 žlica olivnega olja
* 1 domače jajce
* 125 ml jušne osnove
* 100 g jabolk
* ščepec rožmarina

OPIS POSTOPKA:
1. Pečico segrejemo na 175 stopinj.
2. V hladno vodo damo kuhat cel kos piščanca za 15 minut, nato pa ga na drobno narežemo.
3. V posodi zmešamo moko in pecilni prašek. V blenderju ali multipraktiku zmešamo na drobno narezanega piščanca, olivno olje, jajce, naribana jabolka in jušno osnovo.
4. V posodi zmešamo moko, pecilni prašek in mešanico iz multipraktika.IMG_0996
5. Zagnetemo testo in ga razvaljamo. Z modelčki za piškote izrežemo piškote poljubnih oblik in velikosti.
6. Piškote položimo na pekač obložen s peki papirjem in pečemo 15 do 20 minut.
7. Preden jih ponudimo našim pasjim prijateljem jih dobro ohladimo. Hranimo jih v hladilniku maksimalno 1 teden ali v skrinji do 6 mesecev.

ČAS PRIPRAVE: 20 minut + peka
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja skupaj z MoiBoi

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek