Ovseni piškotki s sadjem
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Ovseni piškotki s sadjem

SESTAVINE

* 200 ml jabolčne čežane

* 200 ml z vilico zmečkanih, zrelih banan

* naribana lupinica limone iz ekološke pridelave

* nekaj kapljic limoninega soka

* 200 ml ovsenih kosmičev

* 200 ml mletih ovsenih kosmičev

* 100 ml mandljev, narezanih na lističe

* ščepec soli

* 1 čajna žlička pecilnega praška

* cimet

* burbonska vanilija

* kokosovo olje 



OPIS POSTOPKA: Pečico ogrejemo na 175 stopinj. V večji skledi premešamo jabolčno čežano, banano in limonino lupinico ter sok, v drugi pa vse suhe sestavine. Suhe sestavine z žlico primešamo sadni mešanici. Pekač prekrijemo s papirjem za peko, ki ga obilno namažemo z kokosovim oljem. Z žličko na pekač polagamo kupčke. Pečemo približno 20 minut oziroma toliko, da se nežno zlato obarvajo. Ohladimo jih na mrežici.



RECEPT SESTAVILA: Ana Glamočak


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.