Ovseni piškoti
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Ovseni piškoti

Piškoti so klasičen prigrizek, ki ga po navadi kupimo v trgovini, a ta ima največkrat veliko sladkorja in raznih dodatkov, ki jih niti ne poznamo. Recept za ovsene piškote ni samo zdrav in preprost, temveč tudi prilagodljiv, saj osnovi po želji dodajamo različne dodatke (odvisno od našega okusa).

SESTAVINE:
*2 banani
*1 skodelica (približno 80g) ovsenih kosmičev
*malo vode

OPIS POSTOPKA: Banani pretlačimo z vilico, dodamo ovsene kosmiče in vodo po potrebi. Ko dobimo lepo homogeno zmes dodamo željene sestavine. Meni najboljše kombinacije so: z rozinami in kokosovo moko, s temno čokolado ali z arašidi in marmelado. Pečemo na 190 stopinj od 15 do 25min (odvisno od velikosti in debeline), dokler se lepo ne zapečejo. Postrežemo s kavo ali čajem.

ČAS PRIPRAVE: 30 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Klara Rutar

*2 banani *1 skodelica (približno 80g) ovsenih kosmičev *malo vode Banani pretlačimo z vilico, dodamo ovsene kosmiče in vodo po potrebi. Ko dobimo lepo homogeno zmes dodamo željene sestavine. Meni najboljše kombinacije so: z rozinami in kokosovo moko, s temno čokolado ali z arašidi in marmelado. Pečemo na 190 stopinj od 15 do 25min (odvisno od velikosti in debeline), dokler se lepo ne zapečejo. Postrežemo s kavo ali čajem.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.