Ovsena kaša z banano, čokolado, arašidovim maslom in kokosom
SESTAVINE:
* 46 g ovsenih kosmičev
* 1 čž presnega kakava
* 1 banana
* 1 jž arašidovega masla
* nastrgan kokos
OPIS POSTOPKA: V kozico damo ovsene kosmiče v razmerju 1:2 (skodelica ovsenih kosmičev in 2 skodelici vode). Ko zavrejo, jih kuhamo še 5 minut na nizki tempreturi. V kuhane kosmiče dodamo pol pretlačene banane in presni kakav. Drugo polovico banane prerežemo na pol in obe polovički popečemo na kokosovem olju, da karamelizirata. Ovseno kašo postrežemo v skodelici, na vrh dodamo karamelizirani banani, arašidovo maslo in kokosovo moko. Okusen zajtrk je pripravljen.
Dober tek!
ČAS PRIPRAVE: 10 min
RECEPT PRIPRAVIL: Ines Pusovnik
Komentarji (0)