Ovsena kaša z banano, čokolado, arašidovim maslom in kokosom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Ovsena kaša z banano, čokolado, arašidovim maslom in kokosom

SESTAVINE:
* 46 g ovsenih kosmičev
* 1 čž presnega kakava
* 1 banana
* 1 jž arašidovega masla
* nastrgan kokos

OPIS POSTOPKA:  V kozico damo ovsene kosmiče v razmerju 1:2 (skodelica ovsenih kosmičev in 2 skodelici vode). Ko zavrejo, jih kuhamo še 5 minut na nizki tempreturi. V kuhane kosmiče dodamo pol pretlačene banane in presni kakav. Drugo polovico banane prerežemo na pol in obe polovički popečemo na kokosovem olju, da karamelizirata. Ovseno kašo postrežemo v skodelici, na vrh dodamo karamelizirani banani, arašidovo maslo in kokosovo moko. Okusen zajtrk je pripravljen.
Dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 10 min
RECEPT PRIPRAVIL: Ines Pusovnik

* 46 g ovsenih kosmičev * 1 čž presnega kakava * 1 banana * 1 jž arašidovega masla * nastrgan kokos   V kozico damo ovsene kosmiče v razmerju 1:2 (skodelica ovsenih kosmičev in 2 skodelici vode). Ko zavrejo, jih kuhamo še 5 minut na nizki tempreturi. V kuhane kosmiče dodamo pol pretlačene banane in presni kakav. Drugo polovico banane prerežemo na pol in obe polovički popečemo na kokosovem olju, da karamelizirata. Ovseno kašo postrežemo v skodelici, na vrh dodamo karamelizirani banani, arašidovo maslo in kokosovo moko. Okusen zajtrk je pripravljen. Dober tek!
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.