Ocvrte piščančje prsi v kokosovem olju

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE:Ocvrte piščančje prsi v kokosovem olju
* piščančje prsi
* 1 jajce
* pirina polnozrnata moka
* domače drobtine (recept spodaj)
* sol
* poper
* kokosovo olje 


OPIS POSTOPKA: Piščančje prsi opereš, osušiš in narežeš na poljubne kose. Soliš in popraš po okusu. Nato vsak kos posebej povaljaš najprej v pirini polnozrnati moki, potem v jajci (ki jo predhodno razžvrkljaš) in na koncu v drobtinah. Segreješ malo kokosovega olja in pečeš toliko časa, da se lepo zapeče od znotraj in od zunaj.

Za domače drobtine zmelješ na koščke narezan star, suh pirin ali polnozrnat kruh, naboljše domač.

ČAS PRIPRAVE: 15-20min
RECEPT PRIPRAVILA: Polona Kotnik

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek