Nizkohidratna čokoladna tortica
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Nizkohidratna čokoladna tortica

SESTAVINE: 

* 6 jajc

* 200 g temne čokolade

* 50 g kokosove moke

* 140 g kokosovega masla/olja

* nekaj ksilitola za okus 




OPIS POSTOPKA: Beljake stepemo v trd sneg, čokolado in maslo stopimo nad nizkim ognjem in nato malce ohladimo. Primešamo še kokosovo moko ter rumenjake, na koncu pa narahlo vmešamo še sneg iz beljakov. Damo v pekač premera 23cm in pečemo 10-12 minut na 200 stopinjah. Sredica mora biti sočna!



Hranilna vrednost: -2975 kCal - 75 B, 65 OH, 260 M, 55g vlaknin



ČAS PRIPRAVE: 15 minut

RECEPT PRIPRAVIL: Jasmin Zorko (Zdravi in fit)


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.