Negovalna krema za suho in poškodovano kožo

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Mešanica karitejevega masla in avokadovega olja je primerna za nego celega telesa in obraza. Še posebej za suho, občutljivo, poškodovano in utrujeno kožo. Kožo navlaži, pomirja, zmehča in regenerira. Prav tako deluje proti znakom staranja, stimulira tudi proizvodnjo kolagena in gladi drobne gube. Uporabna je tudi za regeneracijo kože po sončnih opeklinah in brazgotinah.
 
SESTAVINE: 
*50g karitejevega masla
*30g avokadovega olja
*eterično olje sladke pomaranče (lahko izberete tudi katero koli drugo eterično olje)
 
OPIS POSTOPKA:
1. Pripravimo in stehtamo maslo ter olje.
2. Karitejevo maslo segrejmo, da se zmehča.
3. Dodamo preostale sestavine in nežno zmiksamo z električno metlico – cca 2 minuti.
4. Mešanico avokadovega olja in karitejevega masla postavimo v zamrzovalnik za 10 minut.
5. Mešanico vzamemo iz zamrzovalnika in ponovno zmiksamo. Le ta se bo hitro spenila in ustvarila se bo čudovita kremna tekstura.
 
ČAS PRIPRAVE: 20 min
RECEPT PRIPRAVILA:
Malinca Ana K.

Mešanica karitejevega masla in avokadovega olja je primerna za nego celega telesa in obraza. Še posebej za suho, občutljivo, poškodovano in utrujeno kožo. Kožo navlaži, pomirja, zmehča in regenerira. Prav tako deluje proti znakom staranja, stimulira tudi proizvodnjo kolagena in gladi drobne gube. Uporabna je tudi za regeneracijo kože po sončnih opeklinah in brazgotinah.   SESTAVINE:  *50g karitejevega masla*30g avokadovega olja*eterično olje sladke pomaranče (lahko izberete tudi katero koli drugo eterično olje)   OPIS POSTOPKA: 1. Pripravimo in stehtamo maslo ter olje. 2. Karitejevo maslo segrejmo, da se zmehča. 3. Dodamo preostale sestavine in nežno zmiksamo z električno metlico – cca 2 minuti. 4. Mešanico avokadovega olja in karitejevega masla postavimo v zamrzovalnik za 10 minut. 5. Mešanico vzamemo iz zamrzovalnika in ponovno zmiksamo. Le ta se bo hitro spenila in ustvarila se bo čudovita kremna tekstura.   ČAS PRIPRAVE: 20 minRECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana K. 1. Pripravimo in stehtamo maslo ter olje. 2. Karitejevo maslo segrejmo, da se zmehča. 3. Dodamo preostale sestavine in nežno zmiksamo z električno metlico – cca 2 minuti. 4. Mešanico avokadovega olja in karitejevega masla postavimo v zamrzovalnik za 10 minut. 5. Mešanico vzamemo iz zamrzovalnika in ponovno zmiksamo. Le ta se bo hitro spenila in ustvarila se bo čudovita kremna tekstura.  
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek