Naravni SHāN nasveti za zdrav videz kože

Naravni SHāN nasveti za zdrav videz kože

Model applying lip balmSi želiš imeti zdravo kožo? Iščeš načine kako jo negovati? Si želiš da bi tvoja koža zasijala, izginili morebitni mozoljčki, zoožale in očistile pore, akne pozdravile, brazgotine zmanjšale ter da bi tvoja koža zažarela v vseh pogledih? Zate sem pripravila deset naravnih SHāN nasvetov, ki te bodo popeljali do zdrave in sijoče kože. Z upoštevanjem spodaj napisanih naravnih SHāN nasvetov je uspeh zagotovljen.

1. Prični z naravno nego obraza Koža je organ, ki potrebuje nežno nego obraza. Z naravno nego bodo rezultati učinkovitejši. Z nanosom popolnoma naravnih sestavin boste dosegli izjemne rezultate.

2. Čiščenje obraza Čiščenje obraza predstavlja pomemben del pri negi obraza. S pravilnim čiščenjem lahko zelo hitro dosežeš zdrav videz kože saj poskrbiš za redno odstranjevnje nečistosti iz obraza, ki se nabirajo čez dan in tudi ponoči. Obraz si čisti dvakrat na dan: zjutraj in zvečer. Uporabi naravne sestavine kot so med, ovseni kosmiči, olja...za masten in mešan tip kože predlagam naravno milo za čiščenje obraza. Od naravnih izdelkov SHāN priporočam Zeleno milo SHāN, ki je čudežni čistilec kože – čisti, oža pore in pomaga pri ravnovesju kože. Že samo s pravilnim in rednim čiščenjem bo tvoja koža postala bolj čista in sijoča.

3. Nanos tonika Po čiščenju obraza vedno nanesi tonik. Naredi si ga sama – koža bo tako prejela nežen, naraven tonik, ki bo pomagal tudi pri mozoljčkih. Priporočam da toniku dodaš še jabolčni kis. S pomočjo jabolčnega kisa bodo izginjali morebitni mozoljčki, akne, boleči podkožni mozolji in morebitne bakterije, ki lahko povzročajo neravnovesje kože.

4. Nanos kreme oz obraznega olja Nanesi naraven, nežen izdelek na svojo kožo. Posebnost naravnih izdelkov je, da prodrejo globoko v kožo in jo vzpodbudijo da prične sama proizvajati učinkovine, ki jih potrebuje za ravnovesje. Posledično se neprijetni ogrci prično sami čistiti in pore ožati. Z naravno kozmetiko koža postane zdrava na naraven način, sijoča in bolj napeta. Izberite izdelek glede na svoj tip kože. Od naravnih in ročno narejenih izdelkov SHāN priporočam za suho in občutljivo kožo – naravni vlažilni kremi SHāN (vonj sivke ali vrtnice) brez konzervansov. Za mešano in mastno kožo priporočam obrazna olja SHāN, ki se razlikujejo glede na tip kože in kožno tegobo.

5. Naravne obrazne maske Z obraznimi naravnimi maskami obnavljanje kože še pospešimo. Če si resnično želiš zdravi videz kože, potem nanesi na svoj obraz obrazno masko prav vsaki dan – da, prav si prebral-a – vsaki dan in nato opazuj kako bo koža spreminjala svoj videz. V obraznih maskah ( naredi si jih sama) naj bodo čim večkrat izbrane sledeče sestavine: med, jogurt ali skuta, kurkuma, kakav, avokado, kumare, rumenjak, beljak... Že sam nanos meda za 15-20 min na dan (vsaki dan) boš doživel-a čudežno spremembo na koži.

naravna kozmetika (2)6. Naravni piling obraza Če želiš da tvoja koža zaživi in se zbudi, potem uporabljaj redno naravne pilinge obraza. S tem odstraniš odmrle kožne celice in narediš prostor novo nastali koži. Če je tvoja koža aknasta ti za začetek pilinga ne priporočam. Prični ga uporabljati ko se bodo akne že obnovile. S tem preprečiš širjenje bakterij in nastanek novih aken.

7. Naravni piling telesa Prepričana sem da želiš imeti brezhibno, sijočo, zdravo kožo tudi po telesu. Piling telesa naredi mehko, navlaženo in sijočo kožo. Uporabi naravna mila, ki naredijo kožo zelo mehko ter jo nahranijo na najbolj naraven način. Sama izdelujem naravna mila, ki so izjemno nežna, vlažilna in odlična tudi za najbolj občutljivo kožo. Med samim tuširanjem uporabi nežen, prijeten piling telesa in se razvajaj. Zmešaj skupaj: 2 žlici sode bikarbone (ali mleti rjavi sladkor), 1-2 žlici olivnega olja, 1 žlica meda, ½ žlice kokosovega olje (prej ga raztopiš na nizki temperaturi), 3-4 žličke naravnega eteričnega olja (poljubno). Zmes nežno vmasiraj po telesu. Koža bo postala svilnato mehka, dišeča in sijoča.

8. Uživanje lahke in zdrave hrane Velik in pomemben del pri zdravem videzu kože igra tudi hrana. Lahka in zdrava prehrana pripomore k izboljšanju videza kože. Poslužuj se živil ki vsebuje veliko vitamina C, E, K in A. Če opaziš da na določena živila odreagiraš alergeno, jih odstrani iz jedilnika. Koža potrebuje približno 14 dni da se po alergeni reakciji obnovi.

9. Uživanje zadosti tekočine Telo je sestavljeno iz priližno 70% vode. Ko pijemo vodo, le- ta potuje najprej v vse druge organe in šele na koncu jo prejme koža. Torej če si zaužil-a le 1 liter vode na dan je koža ni niti prejela saj jo je zanjo ostalo premalo. Potemtakem povečaj vnos vode in zaužij vsaj 2,5 litra na dan. Tako boš kožo dodobra navlažila tudi od znotraj. Uporabi še trik za uravnavanje ph ravnovesja kože od znotraj: vsako jutro pred zajtrkom spij 1 kozarec mlačne vode v katero stisneš ½ limone.

10. Sproščanje Koža je zrcalo našega zdravja, počutja in notranjega ravnovesja. Če se pojavljajo mozolji, akne na predelu brade, bezgavk, potem je to znak da se posvetiš sebi in se pričneš sproščati. Najdi način sproščanja, ki ti najbolje ustreza in naj postane del tvojega vsakdana. Naše počutje se vedno odraža na koži, zato je tudi zadnji 10.nasvet neizogiben. Naravni SHāN nasveti te bodo popeljali do željenih rezultatov. Poslužuj se naravnih sestavin, ki jih imaš v hladilniku. Zabavaj se ob negi obraza in uporabljaj naravno, nežno kozmetiko. Tudi če še koža ni točno takšna kot si želiš le-to neguj z ljubeznijo. Saj veš, z ljubeznijo se obnavljanje kože pospeši.

Avtor: Suzana Trnovšek, Naravna kozmetika SHāN


Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.