Muffini brez moke
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Muffini brez moke

Krhki in slastni muffini so odlični za zajtrk, malico ali sladico. Pripravljeni iz samih zdravih sestavin bodo poskrbeli, da se boste posladkali na zdrav način.

SESTAVINE: 
* pretlačena banana
* naribano jabolko
* narezana hruška
* nasekljani datlji
* nasekljane suhe slive
* pol čajne žličke sode bikarbone
* skodelica ovsenih kosmicev
* pol skodelice pirinega zdroba
* cimet
* po želji: drugo sadje, koščki čokolade, oreščki...


OPIS POSTOPKA: Najprej zmešamo suhe sestavine, nato jim dodamo še mokre in vse skupaj dobro premešamo. Maso razporedimo v modelčke za muffine in pečemo 25 min pri 190 stopinjah.

Nasvet: če se ti bo masa lepila na modelčke, daj pečene muffine za nekaj časa na hladno. Potem bo lažje odstraniti papirnate modelčke. 

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Kaja Kmetic 

  * pretlačena banana * naribano jabolko * narezana hruška * nasekljani datlji * nasekljane suhe slive * pol čajne žličke sode bikarbone * skodelica ovsenih kosmicev * pol skodelice pirinega zdroba * cimet * po želji: drugo sadje, koščki čokolade, oreščki...  Najprej zmešamo suhe sestavine, nato jim dodamo še mokre in vse skupaj dobro premešamo. Maso razporedimo v modelčke za muffine in pečemo 25 min pri 190 stopinjah. Nasvet: če se ti bo masa lepila na modelčke, daj pečene muffine za nekaj časa na hladno. Potem bo lažje odstraniti papirnate modelčke. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.