Mandljeva torta
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Mandljeva torta

Torta je brez glutena.

SESTAVINE:
* 6 jajc 
* 140 g kokosovega sladkorja 
* 140 g masla 
* 140 g mandljeve moke 
* 140 g stopljene temne čokolade 


OPIS POSTOPKA: Zmešamo maslo s sladkorjem in rumenjaki. Med mešanjem počasi dodajamo stopljeno čokolado. 1 skodelico mase odstranimo za premaz. Na koncu nežno vmešamo mandljevo moko in beljakov sneg. Pečemo 40 min na 170°C. Ohlajeno torto premažemo s prihranjeno čokoladno kremo in postrežemo s sladoledom. 

ČAS PRIPRAVE: 60 min
RECEPT PRIPRAVILA: Nina Kunc 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.