Malincin intervju s Tino, ki proizvaja izdelke iz gline

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

Malince smo dobile super idejo in sicer, da vam na kratko predstavimo dobavitelje in proizvajalce izdelkov, ki jih najdete v Malincini shrambi. Vse intervjuje najdete s klikom TUKAJ.

Intervju s Tino, ki je samostojna podjetnica in proizvaja kozmetične izdelke iz slovenske gline. V Malincini shrambi tako najdete glino za pitje, glino za obloge in glineno masko za obraz.

Koliko ste stari in kaj ste po poklicu?
Star sem 31 let in po poklicu diplomirana organizatorka, kozmetiči tehnik, certificirana maserka in reflekoterapevtka.

Imata kaj otrok?
Ja imam enega sinčka Jakoba, ki je star že skoraj 2 leti :) 

Vaše najljubše počitnice?
Kjerkoli se lahko sprostim in uživam z družino!

Katera je vaša najljubša hrana?
Vegi pica (kliknite TUKAJ za recept). 

Katera je vaša najljubša knjiga? 
Glina za vsak dan. 

Kako se najraje sproščate?
Z branjem knjig. 

Od kod ideja za razvoj izdelkov iz gline? 
Odraščala sem ob glini in delu z glino, zato jo zelo dobro poznam. In ker je moja druga strast kozmetika, nega telesa in masaže je bila to odlična priložnost, da preizkusim kaj vse lahko ustvarimo iz gline. Glino sem uporabljala v vseh SPA centrih kjer sem delala, zato poskušam to znanje prenesti v izdelke za vsakodnevno uporabo – milo, šampon, deodorant, zobna pasta, glinena maska za obraz, kopeli, itd. Resnično obožujem proces ustvarjanja nečesa novega in poslušanje tradicionalnih receptov in nasvetov naših babic za zdravje - zato mislim da mi je kozmetika na osnovi gline usojena od vsega začetka!

Kako dolgo se že ukvarjate z razvojem in prodajo izdelkov iz gline?
Aktivno od leta 2012. Drugače pa imamo z glino več kot 60-letno družinsko tradicijo!

Od kod izvira glina, ki jo uporabljate?
Osnova vseh izdelkov je glina, ki izvira iz Komende (iz tam kjer sem doma). Glina se izkopava na ekološko čistem območju, kjer je po mnenju mnogih strokovnjakov in zadovoljnih uporabnikov, najkvalitetnejša glina v Sloveniji.

Imate v prihodnosti plan razvijati še kakšne nove produkte?
Velikooo! Idej je ogromno, ampak ker res želim da je vsak izdelek preizkušen preden ga predstavimo na trgu, je potrebno veliko testiranja. Vse izdelke v prvi vrsti testiram sama, potem na družini in na koncu na prijateljih. Ko je izdelek takšen kot si želim, ko opravi svojo funkcijo, takrat dobi zeleno luč. Najprej gre v profesionalno ocenjevanje, analiziranje varnosti in preizkušanje kvalitete. Čisto na koncu se prične obdobje izdelovanja embalaže, besedil, izgleda, …Najboljši občutek pa je, ko izdelek dobi svojo prvo pohvalo! Takrat je ves trud poplačan!

Koliko različnih izdelkov imate v ponudbi?
Trenutno 19 kozmetičnih izdelkov na osnovi gline.

Kateri izdelek je najbolj prodajan in zakaj mislite, da je temu tako?
Glinena maska za obraz! Zakaj? Zato ker sem vanjo zaljubljena tudi sama! In zato ker je popolnoma naravna, enostavna za uporabo ter pusti naravnost čudovite rezultate že po prvi uporabi!

Kateri izdelek pa je vam osebno najbolj všeč?
Najbolj pa mi je všeč naš glineni šampon v trdi obliki. Res je fenomenalen. In popolnoma naraven!

Koliko ljudi sestavlja vašo ekipo?
Smo mlad tim treh prijateljev (jaz in 2 fanta). Ko potrebujemo pomoč pa priskoči cela družina in tudi prijatelji.

Kaj ponavadi zajtrkujete, kosite in večerjate? 
Moj zajtrk vedno sestavlja voda, kava, sadje, toast. Kosilo imam klasično - gledam samo da je vedno toplo in čim bolj zdravo (rižota, juha, solate, itd). Večerja pa je pri meni vedno drugačna (včasih pica, solata, itd). Nikakor pa ne morem brez smoothijev!  Kakšnih - vseeno, samo da je!

Kaj menite o Malinci?
Malinca meni osebno predstavlja zgodbo punc, ki delajo s srcem. Kjer lahko med branjem receptov in nasvetov brskam po polni shrambi naravnih sestavin! Kjer lahko najdem vse kar potrebujem, ko si sestavljam obroke (od recepta pa vse do končnih sestavin). Kjer se je ponovno dokazalo da trdo delo + pozitivna energija in odličen tim lahko napiše čudovito zgodbo!  Malinca – punce super ste! Samo tako naprej!

Intervju pripravila: Malinca Nastja

P.S.: Spodaj najdete Malincine izdelke na osnovi gline, ki jih pripravlja in razvija Tina skupaj z ekipo. 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek