Malinca izdelki na voljo v drogerijah DM

Oceni objavo z 1 do 5:
(3)
Št. ocen: 1

Počasi se prebujajo pomladni dnevi in z njimi prihaja veliko dobre volje in prijetnega razpoloženja. Za nasmejane obraze pa imamo v teh dneh ogromno razlogov tudi Malince, in sicer, če smo natančni imamo kar 7 pomembnih razlogov za veselje.

Tolikšno je namreč število izdelkov iz Malincine zdrave shrambe, za katere vam ponosno sporočimo, da so svoje mesto našli na policah v vseh 79 DM-ovih drogerijah po celotni Sloveniji.

V DM-ove drogerije smo postavili izdelke iz kategorije naravne kozmetike, in sicer tri ekološka olja, ki so vsa odlična za nego telesa:

  • Jojobino olje iz ekološke pridelave 100 ml, ki optimalno vlaži in nahrani kožo, uporablja pa se tudi za nego las in lasišča.
  • Avokadovo olje iz ekološke pridelave 100 ml, ki pomirja, ščiti in regenerira kožo (za utrujeno in zrelo kožo, ter kot zaščita proti soncu) ter pospešuje tvorbo kolagena.
  • Ricinusovo olje iz ekološke pridelave 100 ml, ki pomaga pri rasti trepalnic, obrvi ter las, ter preprečuje nastajanje strij.

Na poličkah pa lahko najdete tudi Malincine zdrave mešanice, in sicer:

  • Maca coffee mix iz ekološke pridelave 200 g, zdrav nadomestek prave kave in drugih energijskih napitkov.
  • Happy cacao mix iz ekološke pridelave 200 g, za zdravo sladkanje tako otrok kot tudi odraslih.
  • Psilium oz. indijski trpotec iz ekološke pridelave 200 g, ki je odličen vir vlaknin in tako super za prebavo.
  • Lepotni mix 200 g, eden najbolj priljubljenih izdelkov s pozitivnimi vplivi na kožo, nohte in lase.

Ekipa Malince je prezadovoljna s takšnim uspehom, saj je vedno lepo vedeti in se zavedati, da se trdno delo in ves vložen trud tudi obrestujeta. Štejemo si v veliko čast, da smo lahko del ene tako uspešnih trgovin. Vas pa z veseljem vabimo, da preverite našo ponudbo v najbljižji DM-ovi drogeriji in uživate v Malincih zdravih ter naravnih izdelkih.

Napisala: Malinca Natalija

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek