VIDEO: Low carb žličniki

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Nizko hidratni žličniki so brez moke in glutena. Primerni pa so tudi za LCHF.⁣

SESTAVINE:  

Žličniki za 1 do 2 osebi:⁣
* 2 jajci⁣
* 60 g kremnega sira⁣
* 2 žlički konjak glukomanana (ja to je tista čudežna rastlina, ki pomaga pri hujšanju)⁣
* 2 žlici parmezana⁣
* himalajska sol⁣
* poper⁣

Grahov pire:⁣
* lonček graha ⁣
* himalajska sol⁣

Dekoracija: parmezan in slanina.⁣

OPIS POSTOPKA: Jajci, kremni sir in konjak zmešamo v blenderju. Dodamo ščepec himalajske soli in parmezan, zmešamo ter postavimo v hladilnik za 15 minut. ⁣⁣

Pripravimo grahov pire: V vreli slani vodi blanširamo grah (največ 3 minute), damo v blender, posolimo in zmešamo. Grahov pire precedimo skozi cedilo.⁣


Zakuhamo žličnike: V večji posodi zavremo vodo, posolimo in vanjo s čajno žličko vkuhamo žličnike. Kuhamo 2-3 minute, dokler ne pripravljajo na vrh posode. ⁣
.
Grahov pire in žličnike postavimo na krožnik in potrosimo s parmezanom. Dodamo lahko tudi popečeno slanino. Dober tek. ⁣

ČAS PRIPRAVE: 10 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca

Nizko hidratni žličniki so brez moke in glutena. Primerni pa so tudi za LCHF.⁣ SESTAVINE:   Žličniki za 1 do 2 osebi:⁣* 2 jajci⁣* 60 g kremnega sira⁣* 2 žlički konjak glukomanana (ja to je tista čudežna rastlina, ki pomaga pri hujšanju)⁣* 2 žlici parmezana⁣* himalajska sol⁣* poper⁣⁣Grahov pire:⁣* lonček graha ⁣* himalajska sol⁣Dekoracija: parmezan in slanina.⁣ OPIS POSTOPKA: Jajci, kremni sir in konjak zmešamo v blenderju. Dodamo ščepec himalajske soli in parmezan, zmešamo ter postavimo v hladilnik za 15 minut. ⁣⁣Pripravimo grahov pire: V vreli slani vodi blanširamo grah (največ 3 minute), damo v blender, posolimo in zmešamo. Grahov pire precedimo skozi cedilo.⁣ ⁣Zakuhamo žličnike: V večji posodi zavremo vodo, posolimo in vanjo s čajno žličko vkuhamo žličnike. Kuhamo 2-3 minute, dokler ne pripravljajo na vrh posode. ⁣.Grahov pire in žličnike postavimo na krožnik in potrosimo s parmezanom. Dodamo lahko tudi popečeno slanino. Dober tek. ⁣ ČAS PRIPRAVE: 10 minutRECEPT PRIPRAVILA: Malinca Jajci, kremni sir in konjak zmešamo v blenderju. Dodamo ščepec himalajske soli in parmezan, zmešamo ter postavimo v hladilnik za 15 minut. ⁣⁣Pripravimo grahov pire: V vreli slani vodi blanširamo grah (največ 3 minute), damo v blender, posolimo in zmešamo. Grahov pire precedimo skozi cedilo.⁣ ⁣Zakuhamo žličnike: V večji posodi zavremo vodo, posolimo in vanjo s čajno žličko vkuhamo žličnike. Kuhamo 2-3 minute, dokler ne pripravljajo na vrh posode. ⁣.Grahov pire in žličnike postavimo na krožnik in potrosimo s parmezanom. Dodamo lahko tudi popečeno slanino. Dober tek. ⁣
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek