Korejska piščančja nabodala
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Korejska piščančja nabodala

Ta korejska piščančja nabodala so res preprost za pripravo in okusna za jest.

Slasten mariniran piščanec pečen na žaru z osvežujočim okusom je res nekaj posebnega. 

Jaz sem zraven pripravila riževe rezance s stri-fried zelenjavo (RECEPT). 

Sestavine:
*8 lesenih nabodal
*600g piščančjih prsi
*4 stroki česna
*4 cm svežega ingverja
*1 čebula
*1/4 kozarčka sojine omake
*2 žlici sezamovega olja
*2 žlici rjavega sladkorja
*2 mladi čebuli
*ščepec popra 

Opis postopka: Vse sestavine razen mesa damo v mikser in zmiksamo, da dobimo gladko maso. Meso narežemo na manjše kose in ga prelijemo z marinado. Pustimo stati v hladilniku 2 uri. Nato meso napikamo na nabodala in jih spečemo na žaru (lahko tudi na ponvi, ampak žar jim dala poseben priokus). Marinado, ki nam je ostala segrejemo in postrežemo zraven ražnjičev.

Čas priprave: 30 minut + 2h mariniranja 
Recept pripravila: Malinca Nastja 

*8 lesenih nabodal *600g piščančjih prsi *4 stroki česna *4 cm svežega ingverja *1 čebula *1/4 kozarčka sojine omake *2 žlici sezamovega olja *2 žlici rjavega sladkorja *2 mladi čebuli *ščepec popra  Vse sestavine razen mesa damo v mikser in zmiksamo, da dobimo gladko maso. Meso narežemo na manjše kose in ga prelijemo z marinado. Pustimo stati v hladilniku 2 uri. Nato meso napikamo na nabodala in jih spečemo na žaru (lahko tudi na ponvi, ampak žar jim dala poseben priokus). Marinado, ki nam je ostala segrejemo in postrežemo zraven ražnjičev.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.