KETO LCHF štručke
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

KETO LCHF štručke

Popolne KETO/LCHF štručke s hrustljavo skorjo. Skrivnost so vlakna glukomanana, ki naredijo sredico čisto mehko in puhasto. Najboljši nizko hidratni kruh do sedaj!

SESTAVINE:
* 180 g mandljeve moke (nerazmaščene)
* 150 ml vroče vode
* 3 beljaki
* 3 žličke konjak glukomanan
* 2 žlički pecilnega praška
* 1 žlička kisa
* mešanica semen (lan, sezam, sončnice)
* ščepec soli 

OPIS POSTOPKA: 
1. Pečico segrejemo na 175 ° C.
2. Suhe sestavine zmešamo v veliko posodo.
3. Zavremo vodo.
4. Suhim sestavinam dodamo kis in jajčne beljake, premešamo.
5. Počasi dodamo še vročo vodo, medtem približno 30 sekund mešamo z kuhalnico (testa ne mešajte preveč).
6. Roke navlažimo in oblikujemo 6 manjših štručk. Po želji posujemo še z mešanico semen.
7. Postavimo na pekač obložen s peki papirjem.
8. Pečemo v pečici 40 minut, odvisno od velikosti štručk. 

ČAS PRIPRAVE: 45 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana

* 180 g mandljeve moke (nerazmaščene) * 150 ml vroče vode * 3 beljaki * 3 žličke konjak glukomanan * 2 žlički pecilnega praška * 1 žlička kisa * mešanica semen (lan, sezam, sončnice) * ščepec soli    1. Pečico segrejemo na 175 ° C. 2. Suhe sestavine zmešamo v veliko posodo. 3. Zavremo vodo. 4. Suhim sestavinam dodamo kis in jajčne beljake, premešamo. 5. Počasi dodamo še vročo vodo, medtem približno 30 sekund mešamo z kuhalnico (testa ne mešajte preveč). 6. Roke navlažimo in oblikujemo 6 manjših štručk. Po želji posujemo še z mešanico semen. 7. Postavimo na pekač obložen s peki papirjem. 8. Pečemo v pečici 40 minut, odvisno od velikosti štručk. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.