Kakijev parfait
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kakijev parfait

SESTAVINE (količine so za 4 manjše porcije):

* dva dobro zrela kakija

* 4 jedilne žlice rožičeve moke

* 50 g kuhane ajde (zelene, ne pražene)

* dve žlici kokosove smetane

* nekaj kakavovih zrn



OPIS POSTOPKA: Ajdo skuhaš in ohladiš. Kakija olupiš (kar pa nikakor ni nujno potrebno) in ju spasiraš. Po želji dodaš ščep vanilije ali cimeta v prahu, jaz ju tokrat (za spremembo) nisem. Polovico zmesi premešaš z rožičevo moko, malce pa s kokosovo smetano. V kozarček po plasteh nalagaš sestavine, na koncu pa okrasiš z drobnjenimi kakavovimi zrni.



RECEPT PRIPRAVILA: Katja - Cook, eat and smile


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.