Juhca za mrzle dni
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Juhca za mrzle dni

SESTAVINE:

* 1 velika čebula

* polovica pora

* zmrznjena  domače zelenjave (odvisno za koliko ljudi se pripravlja)

* dober liter vode

* sol, poper, čili

* dve jajci

* ržena moka.



OPIS POSTOPKA: Na čebuli sem prepražila še por in zamrznjeno zelenjavo. Dodala liter vode, sol, poper, malo čilija in jajčne vlivance. Te sem naredila, kar po občutku. Dve jajci, sol in ravno toliko ržene moke, da je bila gostota kot za šmorn. Potem sem jih počasi vlivala v juho in jih tri minute pustila na ognju. Bon apetit! :)

ČAS PRIPRAVE: 30 min

RECEPT PRIPRAVILA: Rebeka Napret  


,* 1 velika čebula ,* polovica pora ,* zmrznjena  domače zelenjave (odvisno za koliko ljudi se pripravlja) ,* dober liter vode ,* sol, poper, čili ,* dve jajci ,* ržena moka. , , Na čebuli sem prepražila še por in zamrznjeno zelenjavo. Dodala liter vode, sol, poper, malo čilija in jajčne vlivance. Te sem naredila, kar po občutku. Dve jajci, sol in ravno toliko ržene moke, da je bila gostota kot za šmorn. Potem sem jih počasi vlivala v juho in jih tri minute pustila na ognju. Bon apetit! :)
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.