Jabolčna čežana iz pečice
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Jabolčna čežana iz pečice

SESTAVINE:
Za dve osebi:
*4 velika jabolka
*4 čajne žličke masla (lahko arašidovega)
*4 čajne žličke eritritola
*kokosova smetana ali vanilijev sladoled

OPIS POSTOPKA: Jabolka postavimo v globok pekač. Na vrh vsakega jabolka damo žličko masla in žličko sladkorja ter potrosimo s cimetom. Pekač z jabolki damo v segreto pečico (200-220°C) in pečemo približno 20 minut. Pečenim jabolkom previdno odstranimo pecelj in peške. Preostanek jabolk zmešamo s paličnim mešalcem, da nastane gladka čežana. Postrežemo jo lahko še toplo, s kepico vanilijevega sladoleda ali s kokosovo smetano.

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Katra Jezeršek - Mmmuffins&Co.
Za dve osebi: *4 velika jabolka *4 čajne žličke masla (lahko arašidovega) *4 čajne žličke eritritola *kokosova smetana ali vanilijev sladoled
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.