Hitro lahko poletno kosilo

Oceni objavo z 1 do 5:
(4)
Št. ocen: 2

SESTAVINE:
Za rezance:
* 2 jajci
* 30 g sirčka maskarpone
* sol, mleti poper in česen v prahu
Za omako:
* maslo
* pol čebule
* 10 kozic
* 2 žlici sirčka maskarpone
* sol, poper, peteršilj za posip
 
OPIS POSTOPKA: Za rezance dobro stepemo dve jajci s sirom maskarpone in vlijemo na pomaščen pekač ter pečemo 8 min na 160°C. Ko so pečeni, jih ohladimo, zrolamo v "rolado" in z ostrim nožem narežemo na trakove.
Omako naredimo tako, da prepražimo drobno sesekljano čebulo na maslu. Ko čebula porumeni, dodamo kozice, ki jih popečemo iz obeh strani, da pordečijo. Dodamo maskarpone, začimbe in malo povremo. Razrezane rezance postavimo po plitvem krožniku, nanje razporedimo omako s kozicami. Jed okrasimo s peteršiljem.
Dober tek!
 
ČAS PRIPRAVE: 15 min
RECEPT SESTAVILA:
 Katarina Majer

SESTAVINE: Za rezance: * 2 jajci * 30 g sirčka maskarpone * sol, mleti poper in česen v prahu Za omako: * maslo * pol čebule * 10 kozic * 2 žlici sirčka maskarpone * sol, poper, peteršilj za posip   OPIS POSTOPKA: Za rezance dobro stepemo dve jajci s sirom maskarpone in vlijemo na pomaščen pekač ter pečemo 8 min na 160°C. Ko so pečeni, jih ohladimo, zrolamo v "rolado" in z ostrim nožem narežemo na trakove. Omako naredimo tako, da prepražimo drobno sesekljano čebulo na maslu. Ko čebula porumeni, dodamo kozice, ki jih popečemo iz obeh strani, da pordečijo. Dodamo maskarpone, začimbe in malo povremo. Razrezane rezance postavimo po plitvem krožniku, nanje razporedimo omako s kozicami. Jed okrasimo s peteršiljem. Dober tek!   ČAS PRIPRAVE: 15 minRECEPT SESTAVILA: Katarina Majer Za rezance dobro stepemo dve jajci s sirom maskarpone in vlijemo na pomaščen pekač ter pečemo 8 min na 160°C. Ko so pečeni, jih ohladimo, zrolamo v "rolado" in z ostrim nožem narežemo na trakove. Omako naredimo tako, da prepražimo drobno sesekljano čebulo na maslu. Ko čebula porumeni, dodamo kozice, ki jih popečemo iz obeh strani, da pordečijo. Dodamo maskarpone, začimbe in malo povremo. Razrezane rezance postavimo po plitvem krožniku, nanje razporedimo omako s kozicami. Jed okrasimo s peteršiljem. Dober tek!  
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek