Fokača z olivami in češnjevim paradižnikom

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 2

SESTAVINE: 
*4 jajca 
* 50g razmaščene kokosove moke 
* 2 dcl mlačne vode 
* 2 čajni žlički pecilnega praška 
* mleti timijan, rožmarin, česen 
* ščep soli 
* olive 
* češnjevi paradižniki 
* rožmarin 
* olivno olje za premaz
 
OPIS POSTOPKA: Jajca zmiksamo s paličnim mešalnikom. Dodamo vse ostale sestavine. Dobro premešamo in dobljeno zmes vlijemo v pekač obložen s peki papirjem. Olive in paradižnike razporedimo po fokači. Pečemo 25 - 30 minut na 180°C. Približno 5 minut preden je pečena jo premažemo z olivnim oljem in vrnemo nazaj v pečico.

ČAS PRIPRAVE: 35 min
RECEPT PRIPRAVILA: Valentina Virag

SESTAVINE:  *4 jajca * 50g razmaščene kokosove moke * 2 dcl mlačne vode * 2 čajni žlički pecilnega praška * mleti timijan, rožmarin, česen * ščep soli * olive * češnjevi paradižniki * rožmarin * olivno olje za premaz   OPIS POSTOPKA: Jajca zmiksamo s paličnim mešalnikom. Dodamo vse ostale sestavine. Dobro premešamo in dobljeno zmes vlijemo v pekač obložen s peki papirjem. Olive in paradižnike razporedimo po fokači. Pečemo 25 - 30 minut na 180°C. Približno 5 minut preden je pečena jo premažemo z olivnim oljem in vrnemo nazaj v pečico. ČAS PRIPRAVE: 35 minRECEPT PRIPRAVILA: Valentina Virag Jajca zmiksamo s paličnim mešalnikom. Dodamo vse ostale sestavine. Dobro premešamo in dobljeno zmes vlijemo v pekač obložen s peki papirjem. Olive in paradižnike razporedimo po fokači. Pečemo 25 - 30 minut na 180°C. Približno 5 minut preden je pečena jo premažemo z olivnim oljem in vrnemo nazaj v pečico.
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek