Fit pita
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Fit pita

Fit pita je sestavljena iz samih zdravih sestavin in je odlična sladica za vse tiste, ki se radi posladkajo in jim je pomemben vnos zadostne količine beljakovin. Fit pita je tako idealna sladica za vse, ki se želijo posladkati po aktivnostih.



SESTAVINE: 

Sestavine za podlago:

* 3 jajca

* 50 g mletih mandljev

* 25 g beljakovin v prahu (okus čokolada)



Sestavine za nadev:

* 450 g pasirane skute

* 25 g beljakovin v prahu (okus kokos-vanilija)

* 50 g kokosove moke

* po želji 100 g borovnic (lahko zamrznjenih) ali katerega koli drugega jagodičevja

* 1 jajce



OPIS POSTOPKA: Ogrejemo pečico na 180⁰C. V eni posodi dobro premešamo vse sestavine za podlago. Maso vlijemo v pekač, ki smo ga pred tem na tanko namazali s kokosovim maslom. Pečemo 15 minut. Med tem ko se podlaga peče, v drugi posodi skuti dodamo ostale sestavine za nadev in dobro premešamo. Ko je podlaga pečena, ji dodamo nadev. Po vrhu lahko po želji posujemo rezane mandlje. Vse skupaj vrnemo nazaj v pečico za še 20-30 minut, odvisno kako zapečeno skorjo želimo.



ČAS PRIPRAVE: 35-45 min

RECEPT PRIPRAVIL: Trening center


  , Ogrejemo pečico na 180⁰C. V eni posodi dobro premešamo vse sestavine za podlago. Maso vlijemo v pekač, ki smo ga pred tem na tanko namazali s kokosovim maslom. Pečemo 15 minut. Med tem ko se podlaga peče, v drugi posodi skuti dodamo ostale sestavine za nadev in dobro premešamo. Ko je podlaga pečena, ji dodamo nadev. Po vrhu lahko po želji posujemo rezane mandlje. Vse skupaj vrnemo nazaj v pečico za še 20-30 minut, odvisno kako zapečeno skorjo želimo.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.