Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (4.5.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone, ter na paketa 1+1 gratis (Maca v kapsulah in Uri kompleks).

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Enostaven jabolčno cimetov kolač
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Enostaven jabolčno cimetov kolač

Kolač se bo odlično prilegel k popoldanski skodelici čaja. Glede na svoje sestavine se najbolj prileže ob prazničnih zimskih časih.



SESTAVINE (za 6 do 8 kosov):

* 100 g mandljeve moke ali mletih mandljev

* 100 g ovsenih kosmičev 

* 20 g nastrganega kokosa 

* eno srednje veliko naribano jabolko 

* dve polni žlici mletega cimeta 

* dve polni žlici medu 

* 25 g suhih brusnic

* pecilni prašek 

* ščep himalajske soli 

* eno jajce 



OPIS POSTOPKA: Pečico segreješ na 190 stopinj. Približno tri četrtine ovsenih kosmičev zmiksaš , da dobiš moko, ostale pustiš cele. Ovseno moko in kosmiče zmešaš z mandljevo moko, kokosom, cimetom, pecilnim praškom in ščepcem soli. Primešaš naribano jabolko in nasekljane suhe brusnice. V manjši skledi razžvrkljaš jajce in ga dobro premešaš s stopljenim medom (rahlo ga pogreješ, da je tekoč). Jajce in med dodaš suhim sestavinam in dobro premešaš. Dobiti moraš precej gosto zmes. Pladenj obložiš s peki papirjem ter nanj ‘pretreseš’ zmes za kolač. S pomočjo hrbtne žlice ga oblikuješ v krog enakomerne debeline (približno centimeter in pol). Kolač pečeš približno 15 minut oziroma dokler ni zlatorumeno zapečen. Skupaj s peki papirjem ga prestaviš na mrežico. Ko se rahlo ohladi, ga razrežeš. Kolač pa je prav tako odličen za k popoldanski skodelici čaja. S kavico, kakavom ali toplim mlekom pa enkraten nadomestek zajtrka.



RECEPT PRIPRAVILA: Katja - Cook, eat and smile


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti
Nedavno ogledani izdelki