Domači piling proti vraščanju dlak

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Super piling, ki pomaga proti vraščanju dlak ob tem pa očisti in nahrani tudi kožo. Jaz piling uporabljam predvsem na nogah. Če namesto grobe soli uporabimo drobno mleto ga lahko uporabljamo tudi za obraz.

SESTAVINE:
* 2 žlički grobo mlete himalajske soli
* 1 žlička mandljevega olja
* 2 veliki žlici olivnega olja
* 1 žlička medu 
 
OPIS POSTOPKA: Vse sestavine med seboj dobro premešamo. Sol se bo zelo vezala na med, zato priporočam, da piling pred uporabo malo segrejete, da se med stopi. Nanesemo ga na željeno področje in s krožnimi gibi rahlo masiramo, potem ga izperemo s toplo vodo. Piling lahko tudi shranite v kozarček, ga zaprete in uporabite večkrat.
 
ČAS PRIPRAVE: 3 min
RECEPT SESTAVILA:
 Malinca Alja

Super piling, ki pomaga proti vraščanju dlak ob tem pa očisti in nahrani tudi kožo. Jaz piling uporabljam predvsem na nogah. Če namesto grobe soli uporabimo drobno mleto ga lahko uporabljamo tudi za obraz.SESTAVINE:* 2 žlički grobo mlete himalajske soli* 1 žlička mandljevega olja * 2 veliki žlici olivnega olja * 1 žlička medu    OPIS POSTOPKA: Vse sestavine med seboj dobro premešamo. Sol se bo zelo vezala na med, zato priporočam, da piling pred uporabo malo segrejete, da se med stopi. Nanesemo ga na željeno področje in s krožnimi gibi rahlo masiramo, potem ga izperemo s toplo vodo. Piling lahko tudi shranite v kozarček, ga zaprete in uporabite večkrat.   ČAS PRIPRAVE: 3 minRECEPT SESTAVILA: Malinca Alja Vse sestavine med seboj dobro premešamo. Sol se bo zelo vezala na med, zato priporočam, da piling pred uporabo malo segrejete, da se med stopi. Nanesemo ga na željeno področje in s krožnimi gibi rahlo masiramo, potem ga izperemo s toplo vodo. Piling lahko tudi shranite v kozarček, ga zaprete in uporabite večkrat.  
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek