Domača granola s čokolado in goji jagodami

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* 350g ovsenih kosmičev 
* 80ml javorjevega sirupa 
* 50g chia semen 
* 50g goji jagod 
* 2 veliki žlici happy cacao mix ali 100% kakava v prahu 
* 50g goji jagod oblitih s presno čokolado – neobvezno  

OPIS POSTOPKA: 
1. V večjo posodo nasujemo ovsene kosmiče. Dodamo javorjev sirup, chia semena in cacao mix- Vse skupaj dobro premešamo.
2. Pripravljeno granolo stresemo na pekač, obložen s peki papirjem. Granolo lepo razporedimo po celotnem pekaču.
3. Pečemo v pečici 12 minut na 180 stopinj.
4. Počakamo, da se granola ohladi, jo razlomimo na manjše koške in dodamo goji jagode.
5. Granolo shranimo v zaprto posodo.

ČAS PRIPRAVE: 20 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek