Domači čokoladni srčki
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Domači čokoladni srčki

SESTAVINE:

* 150 g BIO kakavovega masla

* 150 g kokosovega masla (olja)

* 50 g BIO kokosove moke

* cimet

* agavin sirup

* BIO kakavova zrna (2 žlički)

* po svojem okusu dodamo indijske oreščke, goji jagode, kandirane pomaranče, orehe, rozine….



OPIS POSTOPKA: Kokosovo in kakavovo maslo raztopimo na zmernem ognju in pazimo, da se ne zasmodi. Dodamo kakav, cimet, agavin sirup in kokosovo moko, ter zmlete indijske oreščke. Dobro premešamo. Prelijemo v modelčke in počakamo, da se ohladi. Pri prelivanju v modelčke bodite pozorni na to, da si pomagate z žličko in enakomerno razporedite usedline (oreščki, pomaranče…)

ČAS PRIPRAVE: 30 min

RECEPT PRIPRAVILA: Donatella Pečovnik  


,* 150 g BIO kakavovega masla ,* 150 g kokosovega masla (olja) ,* 50 g BIO kokosove moke ,* cimet ,* agavin sirup ,* BIO kakavova zrna (2 žlički) ,* po svojem okusu dodamo indijske oreščke, goji jagode, kandirane pomaranče, orehe, rozine…. , , Kokosovo in kakavovo maslo raztopimo na zmernem ognju in pazimo, da se ne zasmodi. Dodamo kakav, cimet, agavin sirup in kokosovo moko, ter zmlete indijske oreščke. Dobro premešamo. Prelijemo v modelčke in počakamo, da se ohladi. Pri prelivanju v modelčke bodite pozorni na to, da si pomagate z žličko in enakomerno razporedite usedline (oreščki, pomaranče…)
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.