Malinca Ana podarja bio chia semena

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Jeeeej, malinca Ana je prejšnji teden praznovala rojstni dan. Pa da ne bo le ona prejemala darila, se je odločila, da bo obdarila tudi tebe. Pripravila je darilca - paketke Chia semen iz ekološke pridelave po 25 g.

Lepo te vabimo v našo fizično trgovino v Velenje, kjer boš lahko prevzel/la svoje darilo. Nakup seveda ni pogoj za prevzem darila, bomo pa zelo vesele, če boš ob obisku našel/la še kaj zdravega zase. 

Akcija velja do 30.9.2018. 

Pridi po svoj paketek v fizično trgovino Malinca v Velenju. Trgovina Malinca se nahaja na Cesti Františka Foita 10 - pritličje bloka za Pekarno Presta oz. Kmetijsko zadrugo. 

Odpiralni čas: ponedeljek, srede, petek od 8 do 17 ure, torek in četrtek od 8 do 15 ure.

Že poznaš chia semena?

Chia semena veljajo za pravo bogastvo med semeni. Že Azteki v Južni Ameriki so jih cenili kot majhne semena z veliko močjo. Obvezno so jih uživali pred bitkami za dodatno moč. So bogat vir beljakovin, zato bi morale biti reden del naše prehrane. So nevtralnega okusa, dodaš pa si jih lahko v jogurt, musli, puding, skuto ali smoothie. Namoči jih za 10 minut v vodi in jih uporabi pri peki palačink brez jajc. Delujejo namreč kot vezivo.

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek