Ideje za darila za otroke

Ideje za darila za otroke

Obdarovanje otrok je lepa tradicija, ki ima pomembno vlogo pri oblikovanju vrednot in identitete otrok. Pri obdarovanju gre za več kot le poklanjanje materialnih dobrin, saj se z obdarovanjem učimo tudi lekcij in vrednot, predvsem dobrosrčnosti, radodarnosti, deljenja z drugimi in empatije …

Najboljša darila otrokom pomagajo spoznavati svet na nove načine, še bolje pa je, če jim z darilom poklonimo nekaj koristnega in morda tudi svoj čas, da z njimi kaj ustvarimo ali pa pripravimo kar v domači v kuhinji. Bolj pomembno kot samo darilo je velikokrat doživetje in pozitivni občutki, ki jih otrok doživi ob prejemu darila.

V Malinci smo zato pripravili seznam daril, ki so uporabna, prijetna, lepa, slastna in otrokom prijazna, z njimi pa lahko priredimo tudi pravo kuharsko zabavo, ki bo otrokom ostala v spominu.

Drage mamice, očki, tete, strici, babice, dedki in vsi, ki želite otrokom pokloniti nekaj z Malincino noto, tale darila bodo zagotovo všeč tako otrokom kot tudi njihovim staršem.

 

1. Slastno, a zdravo …

Kadar želimo za otroke nekaj dobrega in okusnega, jim lahko podarimo izdelke, ki bodo poskrbeli za zdrave in slastne obroke ...

• Čokomalinček iz ekološke pridelave je slastna kaša z ovsenimi kosmiči in kakavom, ki jo otroci naravnost obožujejo. V prikupni embalaži z medvedkom in s pripadajočo pobarvanko, ki vsebuje tudi zanimive zanke in uganke za otroke, je lahko popolno darilo tako za majhne kot tudi malo večje otroke.

• Čokoladni izdelki so zagotovo eno najbolj tradicionalnih daril otrokom. Še bolje pa je, če poskrbimo, da so ti malce bolj zdravi in kljub temu neverjetni okusni. Paket Čokoladnih izdelkov iz Malince zato vsebuje slasten čokoladno lešnikov namaz s polnim čokoladnim okusom, ki ga obožujejo prav vsi otroci, zraven pa so dodani še Čokomalinček in pa slastnia čokolada čokolada s stevijo in čokolada z dodatkom malin.

• Paket hrane za otroke je odlična rešitev, ko želimo podariti več zdravih in slastnih izdelkov, vključuje pa tako Čokomalinček kot tudi čokoladno lešnikov namaz, dodan pa je še pirin zdrob in dve slastni energijski ploščici – ena z okusom čokolade in ena z okusom maline – ki sta več kot odlična zdrava sladica.

 

2. Kuhinjska zabava za male in velike …

Da pa bo ustvarjanje v kuhinji res postalo prava zabava, pa smo pripravili še prav poseben paket za ustvarjanje mini palačink, ki pri otrocih budijo navdušenje in vedno poskrbijo za iskriv nasmeh ...

Paket za mini palačinke namreč vsebuje hit letošnjega leta – to je čudovita ponev za peko mini palačink iz trpežnih in zdravju prijaznih materialov ter čokoladno lešnikov namaz, da bodo mini palačinke res najboljše.

 

3. Sladkanje na zdrav način …

Kaj pa, ko želimo podariti nekaj sladkega in slastnega, a si želimo, da bi lahko namesto bonbonov podarili kaj bolj zdravega?

• Imunobiotiki in Multivitamini za otroke so odličen sladek kompromis med zdravim in sladkim, saj gre za slastne gumi bonbone z okusom maline (Imunobiotiki) in jagode ter pomaranče (Multivitamini), ki ne vsebujejo sladkorja, umetnih barvil in arom. 

S slastnim bonbončki lahko poskrbimo za vnos pomembnih vitaminov in mikrobioloških kultur za zdrav in vesel vsakdan otrok. In najboljše pri tem? Otroci jih obožujejo!

 

4. Lepo in udobno …

Če pa želimo podariti še nekaj udobnega in kakovostnega, pa lahko pokukamo še v spletno trgovinico Minimellows, ki jo vodi Malincina ambasadorka Ajda Rotar Urankar.

Odlična izbira so mehki ter v Sloveniji narejeni kakovostni copatki ali pa prelepe ninice za najmlajše, ki bodo zagotovo ostale kot drag spomin tudi kasneje.

Z izbiro darila letos res ne bo težav, v Malinci pa bomo poskrbeli, da bodo po želji darila zapakirana tudi v lično darilno škatlo, ki bo razveselila vsakega prejemnika.

Za še več idej za darila pa klikni tukaj.

Vse do 31.12.2023 ob nakupu v Malinci in tudi v spletni trgovini Minimellows velja koda, ki ti prinaša 10 % popust na vse. Ob zaključki nakupa v košarici preprosto uporabi kodo MALINCA-10

Želiš več informacij povezanih s starševstvom in otroki?
Vpiši svoje podatke in na email ti bom poslala najzanimivejše vsebine in novosti povezane s starševstvom.
Želim prejemati e-sporočila z vsebinami, ki so povezane s starševstvom. E-sporočila bomo pošiljali do 2x mesečno.

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.