Čokoladno arašidovi muffini

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE:
* 3 banane
* 196g grškega jogurta
* 75g agavinega sirupa
* 1 žlička vanilijevega ekstrakta
* 3 žlice arašidovega masla
* 1 jajce
* 111g pirine moke
* 87g mandljeve moke
* 20g kakava
* 1 žlička sode bikarbone
* nekaj popraženih celih arašidov za okras
 
OPIS POSTOPKA: Pretlačimo banane in jim dodamo grški jogurt, agavin sirup, vanilijo in arašidovo maslo. Dobro premešamo z mikserjem. Dodamo jajce in zopet dobro premiksamo. V drugi posodi zmešamo suhe sestavine in jih dodamo mokrim. Maso nadevamo v pekač za muffine in pečemo na 180°C 20-25 min.

Dober tek! 

ČAS PRIPRAVE: 1h
RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih

 

SESTAVINE: * 3 banane * 196g grškega jogurta * 75g agavinega sirupa * 1 žlička vanilijevega ekstrakta * 3 žlice arašidovega masla * 1 jajce * 111g pirine moke * 87g mandljeve moke * 20g kakava * 1 žlička sode bikarbone * nekaj popraženih celih arašidov za okras   OPIS POSTOPKA: Pretlačimo banane in jim dodamo grški jogurt, agavin sirup, vanilijo in arašidovo maslo. Dobro premešamo z mikserjem. Dodamo jajce in zopet dobro premiksamo. V drugi posodi zmešamo suhe sestavine in jih dodamo mokrim. Maso nadevamo v pekač za muffine in pečemo na 180°C 20-25 min. Dober tek! ČAS PRIPRAVE: 1hRECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih Pretlačimo banane in jim dodamo grški jogurt, agavin sirup, vanilijo in arašidovo maslo. Dobro premešamo z mikserjem. Dodamo jajce in zopet dobro premiksamo. V drugi posodi zmešamo suhe sestavine in jih dodamo mokrim. Maso nadevamo v pekač za muffine in pečemo na 180°C 20-25 min. Dober tek! 
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek