Čoko ovseni zajtrk s kokosom in sadjem

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Bogat in hranljiv zajtrk božanskega ter kremastega okusa. Dodatke kot so sadje, suho sadje in oreščki lahko kombinirate po želji in lastnem okusu.

SESTAVINE:
*1 banana
*žlica lanenih semen
*1 žlica nastrganega kokosa
*2 žlici Happy cacao mixa
*1 pest ovsenih kosmičev
*mleko po potrebi
*maline/jagode/borovnice
*2 žlici grškega jogurta
*brusnice/rozine
*oreščki po želji (sama sem izbrala lističe mandljev)

OPIS POSTOPKA: V skledi najprej pretlačite banano, nato dodajte lanena semena, kakav in ovsene kosmiče. Vse skupaj prelijte s tekočino po izbiri, sama sem izbrala navadno mleko. Vlijte je toliko, da lahko vse dobro premešate. Dosujte sadje in skledo pustite stati čez noč. Lahko jo postavite v hladilnik ali pustite na sobni temperaturi. Zjutraj primešajte še grški jogurt, dodajte nastrgan kokos in suho sadje ali oreščke po izbiri. Zdrav zajtrk je pripravljen!
 
ČAS PRIPRAVE: 10 min
RECEPT PRIPRAVILA:
Malinca Natalija

SESTAVINE: *1 banana*žlica lanenih semen*1 žlica nastrganega kokosa*2 žlici Happy cacao mixa*1 pest ovsenih kosmičev*mleko po potrebi*maline/jagode/borovnice*2 žlici grškega jogurta*brusnice/rozine*oreščki po želji (sama sem izbrala lističe mandljev) OPIS POSTOPKA: V skledi najprej pretlačite banano, nato dodajte lanena semena, kakav in ovsene kosmiče. Vse skupaj prelijte s tekočino po izbiri, sama sem izbrala navadno mleko. Vlijte je toliko, da lahko vse dobro premešate. Dosujte sadje in skledo pustite stati čez noč. Lahko jo postavite v hladilnik ali pustite na sobni temperaturi. Zjutraj primešajte še grški jogurt, dodajte nastrgan kokos in suho sadje ali oreščke po izbiri. Zdrav zajtrk je pripravljen!   ČAS PRIPRAVE: 10 minRECEPT PRIPRAVILA: Malinca Natalija
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek