Čičerikini blondiji
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čičerikini blondiji

SESTAVINE:
* 1 pločevinka čičerke (okoli 250 gramov, odcejene)
* 1 jajce
* 2 žlici naravnega arašidovega masla
* 1 do 2 jedilni žlici SugarSweet sladila (1:2)
* 2 žlički vanilijeve arome
* ščepec soli
* 1/2 čajne žličke pecilnega praška
* 40 gramov bele Cavalier čokolade
* 10 kapljic sladila z okusom okus bela čokolada (neobvezno)

OPIS POSTOPKA: V multipraktiku zmiksamo čičeriko v gladko zmes. Dodamo eno jajce, arašidovo maslo, sladilo, vanilijevo aromo, sol, kapljice in pecilni prašek. Zmešamo v gladko maso.  Z žlico primešamo še nasekljano belo čokolado. Pekač (moj je bil približno 15x15cm) obložimo s peki papirjem in v njem enakomerno razporedimo maso. Pečemo v prej ogreti pečici na 160 ℃, približno 20 minut ali dokler zobotrebec ne pride ven čist. Ohladimo, razrežemo na blondije želene velikosti in postrežemo.

Pa prijetno sladkanje! 

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVIL: Anja Rutar
* 1 pločevinka čičerke (okoli 250 gramov, odcejene) * 1 jajce * 2 žlici naravnega arašidovega masla * 1 do 2 jedilni žlici SugarSweet sladila (1:2) * 2 žlički vanilijeve arome * ščepec soli * 1/2 čajne žličke pecilnega praška * 40 gramov bele Cavalier čokolade * 10 kapljic sladila z okusom okus bela čokolada (neobvezno)  V multipraktiku zmiksamo čičeriko v gladko zmes. Dodamo eno jajce, arašidovo maslo, sladilo, vanilijevo aromo, sol, kapljice in pecilni prašek. Zmešamo v gladko maso.  Z žlico primešamo še nasekljano belo čokolado. Pekač (moj je bil približno 15x15cm) obložimo s peki papirjem in v njem enakomerno razporedimo maso. Pečemo v prej ogreti pečici na 160 ℃, približno 20 minut ali dokler zobotrebec ne pride ven čist. Ohladimo, razrežemo na blondije želene velikosti in postrežemo. Pa prijetno sladkanje! 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.