Čičerikine ''cookie dough'' kroglice
SESTAVINE:
* 1 konzerva čičerike (400g)
* 1/3 lončka datljev
* 3 žlice arašidovega masla
* 3 žlice agavinega sirupa
* 1 žlička vaniljeve paste
* nekaj ščepcev cimeta
* 1/3 lončka temne čokolade v kapljicah
OPIS POSTOPKA: Čičeriko speremo in olupimo (odstranimo njen ovoj). Datlje za nekaj minut prelijemo z vročo vodo, da se zmehčajo. V multipraktiku združimo vse sestavine razen čokoladnih kapljic in procesiramo tako dolgo, da dobimo gladko in enakomerno maso. V maso z mešanjem ali gnetenjem vkomponiramo še čokoladno kapljice, nato pa vse skupaj preprosto oblikujemo v poljubno velike kroglice. 
RECEPT PRIPRAVILA: Monika Škorjanc - earthlymonika
 
 
                                     
                                 
                                 
                                
 
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                            



.png)
 
  
Komentarji (0)