Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (4.5.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone, ter na paketa 1+1 gratis (Maca v kapsulah in Uri kompleks).

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Bucna rizota
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bucna rizota

SESTAVINE:
* arborio riž
* 1 hokaido buca
* jušna kocka
* 1 dcl belega vina
* sol
* muškatni orešček
* poper
* maslo
* parmezan

OPIS POSTOPKA: Bučo narezano na kocke, jo začinimo z oljem in soljo ter 30 minut pečemo na 200°C. Na maslu prepražimo riž, da postekleni, zalijemo z vinom in počakamo, da alkohol izpari. Dodamo koščke pečene buče in zalivamo z jušno osnovo dokler riž ni kuhan. Na koncu dodamo se riban parmezan.

ČAS PRIPRAVE: 45 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Ana Zrimšek (Prehranazadva)

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti
Nedavno ogledani izdelki