Bučina
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bučina

SESTAVINE:

* 180-200 g piščančjih prsi

* dve bučki

* 30 g bučnih semen


Začimbe:

* himalajska sol

* pisani poper

* origano



OPIS POSTOPKA: Meso operemo, ga dobro osušimo in narežemo na poljubne dele. Bučke olupimo, operemo in prav tako narežemo na poljubne manjše dele. V voku raztopimo kokosovo maščobo in spečemo meso do zlato rumene barve (približno 10 minut). Nato dodamo bučki, bučna semena, začinimo, zalijemo z vodo in dušimo približno 20 minut. Poleg si lahko postrežemo skledo poljubne solate in uživamo v zdravi uravnoteženi prehrani.

ČAS PRIPRAVE: 40 minut (10 minut priprave, 30 minut pečenja)

RECEPT PRIPRAVILA: Sindi Horvat


,* 180-200 g piščančjih prsi ,* dve bučki ,* 30 g bučnih semen , Meso operemo, ga dobro osušimo in narežemo na poljubne dele. Bučke olupimo, operemo in prav tako narežemo na poljubne manjše dele. V voku raztopimo kokosovo maščobo in spečemo meso do zlato rumene barve (približno 10 minut). Nato dodamo bučki, bučna semena, začinimo, zalijemo z vodo in dušimo približno 20 minut. Poleg si lahko postrežemo skledo poljubne solate in uživamo v zdravi uravnoteženi prehrani.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.