Beljakovinska torta s temno čokolado brez moke

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE:beljakovinska-torta
* 500g lahke pasirane skute
* 1 skodelica kakava v prahu
* 1 skodelica beljakovin whey čokolada
* ½ skodelice mandljev (mleti/lističi)
* ¼ skodelice stevie (ali sladila po želji)
* 1,5 skodelice mleka (mandljevo)
* 2 žlici kokosove moke
* 50 g temne čokolade (80%)

OPIS POSTOPKA: Vse sestavine zmešajte v veliki posodi. Zmesi dodajte še stopljeno čokolado  in dobro premešajte. Čokoladno zmes enakomerno porazdelite po pekaču za torto, za piko na i pa torto posipajte še s kakavom v prahu, kokosovo moko ali pa z mandlji. Torta se ne peče.

NASVET: Poigrajte se z raznovrstnimi sestavinami. Mi smo k receptu dodali še 2 žlici arašidovega masla. Priporočamo!

Hranilna vrednost (na kos):
Energijska vrednost: 220 kCal
Ogljikovi hidrati: 9 g
Beljakovine: 24 g
Maščobe: 8,5 g

RECEPT SESTAVIL: Fitline studio

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek