Banaršidin sladoled
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Banaršidin sladoled

Domači sladoled se zlahka kosa z običajnimi sladoledi, ki so na voljo v trgovinah, dvoma o tem, kateri je bolj zdrav pa seveda ni.



SESTAVINE:

* 200 g arašidov

* 3 banane




OPIS POSTOPKA: Banane narežemo na kolobarje in jih za nekaj časa postavimo v zmrzovalnik (toliko, da zmrznejo). Arašide z multipraktikom sesekljamo toliko, da dobimo gosto arašidovo maslo. K arašidovemu maslu primešamo zrmznjene banane, ponovno sesekljamo do gladkega. Maso razporedimo v poljubne sklečke in jih postavimo v zmrzovalnik, vsaj za eno uro. Po dolgem čakanju, brez slabe vesti uživamo v božanskem okusu doma narejenemu sladoledu! P.S. Poskusite tudi vi!



ČAS PRIPRAVE: 10 minut priprave, na kar sledita čakanje in potrpljenje

RECEPT PRIPRAVILA: Sindi Horvat


,* 200 g arašidov ,* 3 banane , , Banane narežemo na kolobarje in jih za nekaj časa postavimo v zmrzovalnik (toliko, da zmrznejo). Arašide z multipraktikom sesekljamo toliko, da dobimo gosto arašidovo maslo. K arašidovemu maslu primešamo zrmznjene banane, ponovno sesekljamo do gladkega. Maso razporedimo v poljubne sklečke in jih postavimo v zmrzovalnik, vsaj za eno uro. Po dolgem čakanju, brez slabe vesti uživamo v božanskem okusu doma narejenemu sladoledu! P.S. Poskusite tudi vi!
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.