Bananin kruh z arašidovim maslom

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
Suhe sestavine:
*2 skodelici ovsene moke (zmleti ovseni kosmiči)
*1/2 skodelice kokosovega sladkorja
*1 žlička cimeta
*1 žlička pecilnega praška
*1/2 žličke sode bikarbone
*ščep soli

Mokre sestavine:
*2 zreli banani
*1 + 1/2 skodelice kokosovega mleka (oz. kateregakoli rastlinskega mleka)
*1/2 skodelice arašidovega masla
*1 žlica chia semen (namočenih v 2 žlicah vode)
*jagodičevje
*kokos
*oreščki
*suho sadje
*koščki temne čokolade

OPIS POSTOPKA: Posebej zmešamo suhe in mokre sestavine, nato pa jih zmešamo skupaj. Vmešamo še dodatke po želji, maso raporedimo v pekač obložen s papirjem za peko ter bananin kruh pečemo nekje 1 uro pri 180 °C. Ko je pečen ga najprej dobro ohladimo nato pa postrežemo namazanega z arašidovim maslom / kokosovo smetano / svežim sadjem.

ČAS PRIPRAVE: 1h in 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Ana Čeperlin

OPIS POSTOPKA: Posebej zmešamo suhe in mokre sestavine, nato pa jih zmešamo skupaj. Vmešamo še dodatke po želji, maso raporedimo v pekač obložen s papirjem za peko ter bananin kruh pečemo nekje 1 uro pri 180 °C. Ko je pečen ga najprej dobro ohladimo nato pa postrežemo namazanega z arašidovim maslom / kokosovo smetano / svežim sadjem. ČAS PRIPRAVE: 1h in 30 minRECEPT PRIPRAVILA: Ana Čeperlin
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek