Brezplačna eknjiga
close

Teden super hrane ❤ Preveri akcijske cene >>>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Steklenice

Uporabni in kvalitetni kuhinjski pripomočki delo v kuhinji ne samo olajšajo, ampak jo tudi popestrijo. Med skrbno izbranimi kuhinjskimi pripomočki najboljših proizvajalcev lahko tako najdeš kozarce, vrče, krožnike, cedila, deske, pladnje in ostale pripomočke, ki so napravljeni iz okolju prijaznih materialov. Najdeš lahko tudi kuhinjske aparate najvišje kakovosti, s katerimi boš lahko v sovji kuhinji ustvarjal/a specialitete kot veliki chef. Med Boschevimi izdelki tako najdeš mešalne vrče, paličnein in ročne mešalnike, posodo za pripravo sladoleda, aparat za pripravo domačih testenin, mlin za žito. Za vsakodnevno rabo pa si izberi svojo prvo eko stekleničko na svetu, s katero boš poskrbel/a za dovolj velik vnos tekočine preko celega dne.

Mreža Seznam
 • -31%
  Podrobnosti
  Eko Steklenica otroška 0.3l

  Eko Steklenica otroška 0.3l

  Redna cena: 35,90 €

  Spletna cena: 24,90 €

  Prihranek 11,00 €
  Zakaj bi imeli samo vi lepo in ekološko steklenico? Zaslužijo si jo tudi dojenčki. Privoščite jim, da začutijo prijetnost naravnih materialov, ne plastike. Prava izbira za okoljsko ozaveščene starše, ki želijo svoje vrednote predati svojemu otroku.
 • Podrobnosti
  Kozarček za shranjevanje 125ml

  Kozarček za shranjevanje 125ml

  Redna cena: 1,99 €

  Svoje najljubše Malincine izdelke (začimbe, super hrano, suho sadje, semena) lahko shranite v za to namenjene kozarčke in naredite red v svoji shrambi.
 • Podrobnosti
  Kozarček za shranjevanje 314ml

  Kozarček za shranjevanje 314ml

  Redna cena: 2,99 €

  Sedaj lahko svoje najljubše Malincine izdelke (začimbe, super hrano, suho sadje, oreščke, semena) shranite v za to namenjene kozarčke in naredite red v svojih predalih. 
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.