Brezplačna eknjiga
close

Dnevi brezplačne dostave. Preveri >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Mnenja kupcevUspešni in slavni o Malinci

Priznati moram, da sem za Malincine izdelke prvič slišala pred tremi leti, ko sem vstopila v "študentsko obdobje". Moja, takrat še socimra Zala, je že bila zvesta Malinca :) In me je čisto navdušila nad izdelki. Všeč mi je, da se trgovina poslužuje ekološko predelane hrane, da temelji na zdravem načinu prehranjevanja, na katerega sem na nek način "preklopila" tudi sama. In prav super je, ko vidiš, da lahko ješ zdravo, hkrati pa je hrana tako okusna, da si lahko oblizneš prste :) Seveda ne morem mimo tega, da povem, da sem nenormalno sladkosned človek, zato so izdelki, sploh za pripravo presnih tortic, kot nalašč zame :) Milka tako že dolgo ni več moja najljubša sladica :)

Eva Boto - slovenska pevka in predstavnica Slovenije na Evroviziji 2012
Zaradi nenehnega potovanja iz enega konca sveta na drugega, menjava hotelov, kulture in tako tudi hrane, v Malincini shrambi najdem prave, zdrave dodatke za najpomembnejši obrok dneva - zajtrk. Tako mi ni treba več skrbeti, saj imam vse potrebno vedno s seboj. Pravi zajtrk in za po treningu pripravljen hranljiv smoothie. Tudi kakšen zelo TOP recept se najde na njihovi spletni strani, ki ga kdaj tudi uporabim. Hvala vsem Malincam, zakon ste :)

Maruša Ferk - slovenska alpska smučarka

V Malinci lahko najdem vse stvari na enem mestu. Ker se ukvarjam z manekenstvom in je fit postava pomembna, je redna in zdrava prehrana zame obvezna. Kadar sem na terenu in v gužvi mi zelo prav pridejo razni oreščki ter drugi izdelki iz Malince, saj se izogibam hitri prehrani. Pri Malinci mi je zelo všeč, ker ponujajo širok spekter zdrave prehrane, tako da lahko vsak najde kaj zase. Menim, da je zdrava prehrana pomembna za vsakega posameznika in ne le za športnike ter manekene. Vsak, ki si želi zdravega in kvalitetnega življenja predlagam, da obišče Malinco ter začne z zdravim načinom življenja še danes!

Gašper Tratnik - maneken

V Malincini shrambi najdem kvalitetno hrano in dodatke, ki jih moje telo potrebuje ob napornih treningih in tekmovanjih. Ker veliko potujem, Malincine izdelke več čas nosim s sabo in se tako izognem nekvalitetni ter hitro pripravljeni hotelski hrani. Všeč mi je, ker lahko v Malinci nakupujem slovenske izdelke, ki so vedno sveži za razliko od tistih, ki prepotujejo tisoče kilometrov. Aktivnim ljudem, športnikom in vsem tistim, ki si želijo spremeniti način življenja in živeti bolj zdravo, priporočam Malincine izdelke.

Gloria Kotnik - najuspešnejša slovenska deskarka na snegu in državna prvakinja
Mainca ... za njo se ne skriva samo izjemno simpatična in prijetna Nastja, ampak tudi cel kup odličnih izdelkov, ki kljub temu da so zdravi in naravni, so tudi pregrešno dobri. Najlepše od vsega pa je, da vsemu temu sledi še ogromno receptov, idej, nasvetov ... skratka Malinca je način življenja. Moji najljubši izdelki so mandeljnovo olje, ki sem ga uporabljala pri obeh nosečnostih in se lahko zahvalim, saj nimam niti ene strije. Z možem sva nora na široke rezanci čili, ki si jih z pestom in dobrim kozarčkom Cabernet Sauvignona privoščiva vsaj enkrat na teden. Rabim sploh omenjati luštne zapestnice Pura Vida?

Hajdi - pevka
Pred leti sem se prehranjevala zelo nezdravo in imela izjemno slabo kri. Ko sem se odločila spremeniti jedilnik in vanj poleg vseh ostalih jedi vključiti tudi ekološke izdelke in super food, se je moje zdravje noro izboljšalo. Krvni izvidi kažejo odlične rezutate in tablete so že dolga leta preteklost. Zdrava prehrana mi res ogromno pomeni, zato sem zelo previdna pri izbiri izdelkov. Malinci 100 % zaupam in vem, da Nastja in Andreja ponujajata zdelke najvišje kakovosti. Ker pa zelo rada podpiram slovenske pridelovalce, pa sem še toliko bolj vesela številnih izdelkov domačega porekla. Za nič na svetu ne zamenjam domačega kruha z Malincino pirino moko, s čokolado oblite murve in kokosovega masla, s katerim pripravljam vse jedi. Tinca Malinca, I'm all yours :).

Maja Švener - ličila.si in Mlada podjetnica leta 2012
Ob hitrem tempu in zasedenosti, ki smo ju deležne, se Navihanke zavedamo, da moramo telesu omogočiti razkošje in obnovo. Poleg telovadbe in sprostitvenih tehnik je zelo pomembna tudi prehrana. Ker same nimamo časa pridelovati lastnih vrtnin in eko prehrane, je trgovina Malinca kot nalašč za nas. Ponuja nam vse kar telo potrebuje za optimalno delovanje. Na turneji po Ameriki pa so nas njihovi izdelki velikokrat »rešili«, da smo bile site in ohranile vitke postave. Njihovi izdelki so v vsaki »navihani« torbici! Zelo priporočamo vsem.

Navihanke - uspešna slovenska narodno-zabavna skupina
V Malinci nakupujem , ker ob mojem aktivnem načinu življenja, potrebujem hrano, ki mi bo v pomoč pri regeneraciji po napornih treningih in je obenem dovolj hranljiva, da me drži pokonci v vse bolj stresnem načinu življenja, prav tako pa ne prisegam na karkoli, ampak le na najboljše, kar se da dobit iz narave. Glede na to, da že nekaj časa uspešno preizkušam »super hrano«, vem kaj je dobro zame in Malinca mi to tudi nudi ter zagotavlja dobavitelje, ki nudijo najboljši možni način pridelave.

Domen Mihelič - Cosmo mister Slovenije 2014
Pri najinem aktivnem življenju nama so v veliko pomoč izdelki Malince. Najraje imava čokoladne proteine, goji jagode za energijo, chia semena. Joj, naročiti morava tud mineral lepote. A, seveda konopljina semena so tudi nepogrešljiva. Se enkrat hvala Malinci za podporo.

Jadralki Kim in Lin Pletikos - udeleženki evropskega in svetovnega prvenstva v jadranju
S pomočjo Malince je moje življenje postalo še kompletnejše saj je z izdelki ki jih kupim v Malinci moje telo zdravo in fit in tako pripravljeno na še zahtevnejše treninge. Zelo mi ustreza, da lahko izdelke naročim prek spleta, saj sem časovno zelo omejena. Prav tako sem zadovoljna z kakovostjo izdelkov samih, kot z njihovo ceno! Pohvalila bi odličen Malincin team, saj ste mi dekleta vedno pripravljena svetovati in obrazložiti kakšen izdelek potrebujem in zakaj. Naravnost navdušena pa sem nad odličnimi Malincinimi recepti, katere vsak dan preberem na FB in je tako moj problem za kosilo rešen :-)) Malinca je ZAKON!!

Mojca Marko - lastnica plesno-rekreacijskega studia M-dance
Spletno trgovino Malinco uporabljam že dlje časa. Odkar so odprli trgovino v NC Velenje mi je vedno pri roki kar potrebujem. Pri njih mi je najbolj všeč, ko lahko pripravljene smoothije poskusim pri njih v trgovini, nato si sama poskušam enakega pripraviti doma. Trenutno moj jutranji smoothie vsebuje žličko spiruline, pomarančni sok in banano. Popoldan pa grickljam posušene goji jagode. Skratka sem vesela, da si končno lahko kupim kar potrebuje moje telo za uspešen vsak dan.

Meri Verbnjak radijska in TV voditeljica ter organizatorka dogodkov

1. Dve Navihanki z Malincinimi mešanimi oreščki iz eko pridelave. 
2. Domen Mihelič pri pripravi Malincinega smoothie-ja z ječmenovo travo. 
3. Meri Verbnjak in njen super jutranji smoothie s spirulino. 
4. Maja Švener nam je poslala sliko pirinega kruha, ki ga je spekla z moko iz Malincine shrambe. 
 

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.