Brezplačna eknjiga
close

Dnevi brezplačne dostave. Preveri >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Malinca Lifestyle

Izpolni obrazec spodaj in se pridruži brezplačnemu projektu Malinca Lifestyle.

Malince smo razmišljale, kako bi na enem mestu združile vse sestavine, ki so pomembne za zdravo, dolgo in srečno življenje.

Po daljšem razmisleku je nastala ideja za projekt Malinca Lifestyle #SpremeniSebeSpremeniSvet. Gre za enoleten in popolnoma brezplačen projekt, ki bo zaznamoval leto 2020. 

Projekt je namenjen prav vsem - ženskam in moškim, mlajši in starejši generaciji. 

Projekt smo si zamislile tako, da bomo v letu 2020 vsak mesec posvetili drugi tematiki – od zdrave prehrane, gibanja in športa, osebnostne rasti, zmanjševanja stresa, medsebojnih odnosov in dobre komunikacije do učenja, naravne nege telesa, življenja v sožitju s hišnimi ljubljenčki, varovanja okolja in dobrodelnosti.

S priznanimi strokovnjaki s področij osebne rasti, motivacije, prehrane, športa in še česa se bomo dotaknili tem, ki ti bodo pomagale do bolj pozitivnega življenja. Poučne in zanimive video vsebine, blogi in nasveti bodo vsak mesec prileteli kar v tvoj e-mail nabiralnik.

DARILO! Pripravile smo tudi tiskano knjižico Malinca Lifestyle, ki jo brezplačno po pošti prejmemo vsi prijavljeni v projekt. V knjižici najdeš, poleg vsebin in nasvetov na zgoraj omenjene tematike, tudi odličen prispevek o postavljanju ciljev in Malincin Manifesto – 17. načel, ki povzemajo celoten smisel zdravega in pozitivnega življenjskega sloga.

Malince smo namreč mnenja, da lahko z vsakodnevnimi manjšimi odločitvami in spremembami pozitiven življenjski slog postane tudi tvoj vsakdan.

Toplo te vabim, da se pridružiš brezplačnemu projektu Malinca Lifestyle z izpolnitvijo podatkov spodaj. Priključiš se lahko kadarkoli do konca leta 2020. 

Prijavni obrazec Malinca Lifestlye

Če želiš, da ti pošljemo brezplačno knjižico Malinca Lifestyle vpiši spodaj še svoj naslov. Če jo že imaš doma, prosim, ne vpisuj naslova.

Želim prejemati e-sporočila v zvezi s projektom Malinca Lifestyle. E-sporočila bomo pošiljali 1x tedensko.

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.