zapri

Teden daril ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557
19.9 EUR

Tereza Poljanič Knjiga Zdravo, Tereza! 2

Druga kuharska knjiga Zdravo, Tereza! Nam predstavlja odlične recepte, ki sledijo Terezini filozofiji: adijo beli sladkor, bela moka, nezaželeni dodatki in konzervansi.

Na voljo: Izdelek je na zalogi

19,90 €

Nagradne točke Z nakupom pridobiš 19 točk zvestobe. 19 točk = 0,95 €.


knjižica receptov alenke košir

  • Zdravo Tereza 2
  • Kruhki
  • Ajdova rižotka
  • Kombucha

Po prvi uspešni kuharski knjigi Zdravo, Tereza! 1, je Tereza Poljanič pripravila še eno kuharsko knjigo z recepti, ki smo jih z veseljem gledali v drugi sezoni oddaje Zdravo, Tereza!

Knjiga vsebuje recepte za rižote, športne prigrizke, barvite krožnike za otroke, slovenske jedi in še mnogo več – vse pa je narejene na Terezin način. Prav vsak recept nas popelje na zdravo in okusno gastronomsko potovanje in je pravi navdih za vse vegetarijance in vegane, ostalim pa odličen vir idej za slastne recepte. Predstavljene so tudi tehnike, kako z lahkoto kuhati okusne, zdrave jedi s sestavinami, ki jih najdemo v vsaki shrambi in so prijazne za vsak žep.

Knjiga ima 128 strani in poleg odličnih receptov vsebuje tudi prekrasne fotografije slastnih jedi, ki vas bodo popeljale v njej kulinarični svet. Kulinarični svet, ki ga navdihuje Terezina preprosta filozofija: adijo beli sladkor, bela moka, neželeni dodatki, konzervansi in sestavine, ki jih ne moremo izgovoriti. Kuharska knjiga Zdravo, Tereza je izhodiščna točka za vsakega, ki želi poiskati svojo zdravo kulinarično identiteto.    

Nekaj zanimivih Terezinig receptov najdeš tudi na Malincinem portalu zdravih receptov: 

Veganska lava cake                                                        

Poletni crumble s kokosovim jogurtom

Komentarji o Knjiga Zdravo, Tereza! 2

Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.