zapri

Dnevi izdelkov primernih za LCHF ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557

Krepitev imunskega sistema

 

 

Malince smo se odločile, da pripravimo izbor 24 izdelkov, ki ti bodo okrepili imunski sistem, zdravje oz. te rešili nadležnega prehlada! 

Med predlogi najdeš: 

*Bio immuno mix - mešanica medicinskih gob in ječmenove trave bo okrepila imunski sistem in mu nudila odlično oporo. Uporablja se kot preventiva in tudi takrat, ko potrebuje telo dodatno pomoč v boju proti boleznim.

*Bio ingver - prištevamo med enega najmočnejših rastlinskih antioksidantov. Med drugim spodbuja tudi krvni obtok, pomaga pri vnetem grlu, krepi izločanje sline, zmanjšuje holesterol. 

*Ameriški slamnik - povzroča povečano delovanje levkocitov (belih krvničk), ki so nujni za branjenje organizma pred tujki (virusi, bakterije), zato se ga uporablja pri prehladih, bolečinah v grlu, kašlju, ... 

*Bio ječmenovo travo -  vsebuje klorofil, ki v organizmu ustavi rast slabih bakterij ter upočasni razmnoževanje glivic, zato je idealna rastlina za preventivno odpornost in krepitev organizma.

*Topel čaj z medom in limono.

*Za malčke, otroke in tudi odrasle sem pripravila dva naravna sirupa - za lažje dihanja in krepitev imunskega sistema.

*Ogromno vitaminov, mineralov, antioksidantov in predvsem vitamina C pa vsebujejo tudi goji jagode, šipek, camu camu, brusnice in baobab. 

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.