Zimski detox smoothie po moje
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Zimski detox smoothie po moje

V moji kuhinji se je znašel nov aparat Braun Jug Blender JB 5160 in seveda ga je bilo potrebno takoj preizkusiti. Ker sem oboževalka smoothie-jev in raznih kremnih juh, je ta aparat zame popoln. Navdušena sem nad njegovimi raznolikimi programi, izredno mešalno močjo (1000 watov), predvsem pa velikim steklenim vrčem, ki je odporen na visoke temperature.

SESTAVINE:  
* 1 banana
* 1 kivi
* sok 1 pomaranče
* 1 žlička ječmenove trave
* 1 žlička spiruline v prahu
* ščepec kurkume
* žlica chia semen
* voda

OPIS POSTOPKA: V smoothie-ju sem uporabila sadje, ki ima dober in močan okus, da prikrije super živila. Spirulina in kurkuma bosta poskrbeli za detox vašega telesa, ječmenova trava pa vas bo napolnila z vitamini in minerali. Banano in kivi najprej olupimo in narežemo na manjše kose. Nato vse sestavine preprosto damo v blender in miksamo do popolnoma gladke teksture.
 
ČAS PRIPRAVE: 3 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Alja

 

   * 1 banana * 1 kivi * sok 1 pomaranče * 1 žlička ječmenove trave * 1 žlička spiruline v prahu * ščepec kurkume * žlica chia semen * voda V smoothie-ju sem uporabila sadje, ki ima dober in močan okus, da prikrije super živila. Spirulina in kurkuma bosta poskrbeli za detox vašega telesa, ječmenova trava pa vas bo napolnila z vitamini in minerali. Banano in kivi najprej olupimo in narežemo na manjše kose. Nato vse sestavine preprosto damo v blender in miksamo do popolnoma gladke teksture.  
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.