Zdrav domači kruh brez glutena

Oceni objavo z 1 do 5:
(3.6)
Št. ocen: 9

Se izogibaš moki, ne moreš pa brez kruha? Poglej si spodnji recept ki moko nadomesti z mletimi mandlji in semeni.

SESTAVINE:TCPolnozrnatiKruh

* 240 g lahke pasirane skute
* 110 g mletih mandljev ali mandljeve moke
* 115 g mešanice semen (laneno, bučno, sončnično, sezam ipd.)
* 6 jajc
* ščepec himalajske soli
* ½ čajne žličke sode bikarbone ali pecilnega praška
* nekaj bučnih semen za posip na vrhu

OPIS POSTOPKA: Vse sestavine v večji posodi premešamo z roko. Manjši pekač za kruh predhodno namažemo s kokosovo maščobo, nato zmes vlijemo vanj in pečemo 60 minut na 180⁰C. Najboljši je še topel, iz pečice.

ČAS PRIPRAVE: 60 min
RECEPT PRIPRAVIL: Trening center

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek