Veganski karamelno-arašidni piškoti
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Veganski karamelno-arašidni piškoti

SESTAVINE:
* 400 ml konzerviranega kokosovega mleka (light ali full fat=spar)
* 80 g kokosovega sladkorja
* arašidi (200-500 g)

OPIS POSTOPKA: V posodo zlijemo kokosovo mleko in kokosov sladkor ter začnemo segrevati. To delamo cca 30min dokler se zmes ne karamelizira. Za tem vanjo vmešamo arašide. Nato na peki papir oblikujemo kekse ter damo na hladno, da se vse skupaj strdi. Dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 30 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Ema Lešnik

* 400 ml konzerviranega kokosovega mleka (light ali full fat=spar) * 80 g kokosovega sladkorja * arašidi (200-500 g) V posodo zlijemo kokosovo mleko in kokosov sladkor ter začnemo segrevati. To delamo cca 30min dokler se zmes ne karamelizira. Za tem vanjo vmešamo arašide. Nato na peki papir oblikujemo kekse ter damo na hladno, da se vse skupaj strdi. Dober tek!
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.