Večerja zelo na hitro
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Večerja zelo na hitro

SESTAVINE:
* brstični ohrovt
* skuta
* parmezan
* lešniki

OPIS POSTOPKA: Ohrovt na hitro pokuhaš v kropu. Skuhanega “speštaš” s kozarcem in posuješ s parmezanom in daš v pečico na 180°C za 15 minut. Na krožnik daš skuto ali zrnati sir, pečen ohrovt in pražene lešnike.

ČAS PRIPRAVE: 25 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Ana Zrimšek (Prehranazadva)

* brstični ohrovt * skuta * parmezan * lešniki  Ohrovt na hitro pokuhaš v kropu. Skuhanega “speštaš” s kozarcem in posuješ s parmezanom in daš v pečico na 180°C za 15 minut. Na krožnik daš skuto ali zrnati sir, pečen ohrovt in pražene lešnike.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.