Svež vitaminski gosti sok
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Svež vitaminski gosti sok

Tokrat sem preizkusila svojo novo najljubšo "igračko" Braunov aparat multipraktik FP516, natančneje nastavek Spin juicer Exprimidor. Kakšna moč iztiskanja, res super. Več kot 1liter gostega soka v samo nekaj sekundah.

SESTAVINE:  
* 1 korenček
* 3 pomaranče
* 1 jabolko
* 200g olupljenega ananasa
* sveža meta
* 0,5L vode

OPIS POSTOPKA: Najprej olupimo in narežemo ananas ter jabolko. Olupimo še pomarančo in postrgamo korenček, če je to potrebno. Vso sadje iztisnemo v sokovniku. Jaz uporabljam Braunov aparat FP516- spin juicer exprimidor. Sokovnik je res odličen. Iz uporabljenega sadja sem iztisnila cel liter gostega soka. Po končanem iztiskanju dodamo še svežo meto in vodo.

ČAS PRIPRAVE: 5 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana

 

   * 1 korenček * 3 pomaranče * 1 jabolko * 200g olupljenega ananasa * sveža meta * 0,5L vode Najprej olupimo in narežemo ananas ter jabolko. Olupimo še pomarančo in postrgamo korenček, če je to potrebno. Vso sadje iztisnemo v sokovniku. Jaz uporabljam Braunov aparat FP516- spin juicer exprimidor. Sokovnik je res odličen. Iz uporabljenega sadja sem iztisnila cel liter gostega soka. Po končanem iztiskanju dodamo še svežo meto in vodo.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.