Solata z ječmenovo kašo
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Solata z ječmenovo kašo

SESTAVINE:

* ječmenova kaša

* himalajska sol

* zelena paprika, por

* kisla smetana


* sir



OPIS POSTOPKA: Ječmenovo kašo kuhamo v vreli vodi približno 20 minut. Pustimo, da se ohladi. Na koščke narežemo por in zeleno papriko ter zamešamo v ohlajeno kašo, dodamo ščepec soli, žlico kisle smetane in po želji na koščke narezan sir. Solata je pripravljena.



ČAS PRIPRAVE: 10 minut (+ predčasno hlajenje)

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana H.


,* ječmenova kaša ,* himalajska sol ,* zelena paprika, por ,* kisla smetana ,* sir , , Ječmenovo kašo kuhamo v vreli vodi približno 20 minut. Pustimo, da se ohladi. Na koščke narežemo por in zeleno papriko ter zamešamo v ohlajeno kašo, dodamo ščepec soli, žlico kisle smetane in po želji na koščke narezan sir. Solata je pripravljena.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.